Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal, Liga a II-a Staicu vorbeste, CSM urca pe trei

Publicat:

• CSM a obtinut un nou succes si ajunge pe loc de play-off CSM a jucat contra brasovenilor de la cu gandul la podiumul clasamentului, acolo unde elevii lui puteau ajunge in cazul unei victorii. Chiar daca nu au facut un meci stralucit, au evoluat inteligent si au obtinut in final cele trei puncte. a trebuit sa faca primul unsprezece fara , suspendat doup etape in ruma cartonasului rosu incasat la Arad si fara Samson, aaccidentat. Echipa noastra a ales tactica de a astepta, fara sa se arunce cu toate liniile…

Citeste articolul mai departe pe monitoruldevalcea.ro…  

Sursa articol: monitoruldevalcea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Pițurca vorbește despre jucatorii pe care selecționerul Edi Iordanescu ar trebui sa se bazeze la Euro 2024

13:41, 30.04.2024 - Romania s-a calificat la Campionatul European de Fotbal dupa o seceta de opt ani, iar pana la debutul tricolorilor la turneul final din Germania nu mai este mult timp. Fost selecționer, Victor Pițurca il sfatuiește pe Edi Iordanescu sa se bazeze la Euro pe jucatorii care au dus greul in preliminarii.

Zambia si Nigeria au obtinut ultimele doua bilete pentru turneul olimpic de fotbal feminin

10:45, 10.04.2024 - Zambia si Nigeria au obtinut ultimele doua bilete pentru turneul de fotbal feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, marti, dupa ce au castigat duelurile din play-off-ul calificarilor africane, potrivit Agerpres.

Comisia de Recurs a FRF a decis: Dinamo și UTA Arad nu au fost iertate de sancțiune

16:46, 09.04.2024 - Dinamo București va juca ultimele meciuri de pe teren propriu din play out-ul Superligii fara spectatori. Comisia de Recurs a Federației Romane de Fotbal a respins apelul facut de Dinamo. Sancțiunea similara primita de UTA Arad ramane și ea in vigoare.

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Cluburile Dinamo si UTA, sanctionate drastic

17:55, 27.03.2024 - Cluburile Dinamo Bucuresti si UTA Arad au fost sanctionate drastic, miercuri, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal sa dispute fiecare patru meciuri fara spectatori, in urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Superligii. Totodata, cele doua cluburi au fost amendate…

Alin Petrache, reacție plina de dispreț dupa incidentele de la Dinamo - UTA: „Acest stadion nu a fost facut pentru fotbal! Pagubele nu mai pot fi remediate”

14:30, 09.03.2024 - Alin Petrache (47 de ani), președintele Federației Romane de Rugby, a transmis un mesaj dur dupa incidentele de la partida Dinamo - UTA Arad, din etapa #30 a Superligii. Suporterii „cainilor” au patruns pe teren, s-au batut cu cei de la UTA Arad & CSA Steaua și au aruncat cu materiale pirotehnice pe…

„Marea albastra” , concert pop simfonic la Filarmonica Pitești

10:05, 04.03.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop simfonic Marea albastra. Alaturi de orchestra simfonica a Filarmonicii Pitești, dirijata de Tiberiu Dragoș Oprea, participa, ca solist, Ionuț Radu. In program: Marius Țeicu – Oameni, Vasile Veselovski…

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?