Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fără precedent în Europa: Kosovo CONSUMĂ de două luni energie fără să plătească, din reţeaua continentului, pe care a dezechilibrat-o

Publicat:

Intreaga retea electrica europeana se confrunta cu o scadere de frecventa, aparuta inca de la jumatatea lunii ianuarie, potrivit unui  comunicat de presa al ENTSO-E ,  a operatorilor sistemelor de transport si sistem din 25 de state din Europa.   Asociatia a ajuns chiar sa solicite interventia factorului politic pentru ca situatia aceasta sa fie stopata.   Ce se intampla de fapt   Reteaua electrica a statelor din Europa, care este interconectata, functioneaza la o frecventa de 50 Hz (frecventa dvs. de acasa pe care o puteti citi pe orice echipament electric). Pentru a ramane…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 1 aprilie. Povestea lui Mario Madalin Dumitru, concurentul care a ajuns in Germania cu 35 de euro și a dormit pe lazi

10:35, 01.04.2024 - Jurații „Chefi la cuțite” au fost suprinși de povestea unui concurent care vrea sa scrie istorie in gastronomia romaneasca. Ruby vine in platoul show-ului culinar de la Antena 1 și iși dorește sa impresioneze cu preparatul sau.Cei patru Chefi se confrunta cu o dubla provocare in ringul amuletei și descopera…

Prețuri tot mai mici la energie electrica in vestul Europei. Romania este printre cei scumpi

21:05, 27.03.2024 - Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele spot din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate, prețurile au scazut atat de mult incat, zile la rand, energia este tranzacționata la valori extrem de mici, ajungand miercuri la un nivel mediu de doar 1 euro. Aceasta tendința…

Sobele pe lemne vor fi interzise in Romania! Vezi de cand!

18:05, 24.03.2024 - Romanii se confrunta cu o schimbare majora in ceea ce privește modul de incalzire a locuințelor lor. La solicitarea Uniunii Europene, țara noastra a acceptat sa reformeze sistemul de incalzire, ceea ce va duce la eliminarea treptata a sobelor tradiționale pe lemne. Astfel, tehnologiile ineficiente din…

Deși a scapat, oarecum, de dependența energetica fața de Rusia, Europa sta la mila altor țari pentru gaze și petrol

15:45, 13.03.2024 -  Romania este tara cea mai putin dependenta de gazele de import si a doua cea mai putin dependenta de importul de produse petroliere."Dependenta de importurile de energie in Europa nu a suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

10:36, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

09:25, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Președintele PPE, Manfred Weber: "In momentul in care Nicolae Ciuca a fost premier cresterea economica a fost impresionanta”.

14:26, 05.03.2024 -  ”Confirm ca ma simt acasa aici, la Bucuresti. Bucuresti va fi capitala politica a Europei. PPE e acum cea mai mare forta din Parlamentul European, avem peste jumatate din membrii Consiliului, deci liderii europei sunt membri ai PPE si avem cel mai mare numar de alesi locali din Europa”, a spus Manfred…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?