Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPERT: Cei patru candidați ar putea fi respinși de către CSP, ceea ce ar putea genera o criză și un nou conflict cu Ministerul Justiției

Publicat:

Patru candidați au fost selectați pentru funcția de procuror general de catre comisia organizata de Ministerul Justiției. Este vorba de Oleg Crașmaru, , și . Din cei patru, al Procurorilor trebuie sa aleaga un candidat, iar experții nu exclud faptul ca CSP ar putea respinge candidaturile, provocand o noua criza. .

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Se cauta cițiva candidați: Cu ce anunț vine Consiliul Superior al Procurorilor

11:35, 19.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) informeaza ca a prelungit termenul de depunere a dosarelor in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in cadrul Inspecției procurorilor, noteaza Noi.md. Astfel, potrivit CSP, concursul a fost prelungit pina in data de 30 aprilie inclusiv. "In ședința…

Regulamentul de selecție a procurorului general pentru noul concurs va fi ajustat

08:05, 21.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) revede, in comun cu cel puțin Ministerul Justiției, regulamentul privind desfașurarea concursului pentru funcția de procuror general intru efectuarea mai multor modificari, in special la selectarea acestuia, astfel incit sa nu mai fie discrepanța in evaluarea…

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(video) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG au fost publicate, iar concursul - anulat

14:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea au vizat solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Mihail Sorbala, desemnat in funcția de membru CSP din partea societații civile: Ce alte numiri a operat Guvernul

14:05, 28.02.2024 - Mihail Sorbala a fost numit de Guvern in funcția de membru in Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) din randul reprezentanților societații civile. Decizia a fost aprobata in cadrul ședinței de astazi , 28 februarie, a cabinetului de miniștri.

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(video) Adunarea Generala a Procurorilor din 23 februarie, amanata. Pe ce data va avea loc

16:00, 20.02.2024 - Adunarea Generala a Procurorilor, programata pentru vineri, 23 februarie, a fost amanata cu o saptamana. O decizie in acest sens a fost aprobata de membrii Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) in cadrul ședinței de astazi .


Ce parere ai despre aceasta stire?