Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este considerată cea mai urâtă femeie din lume, dar s-a pozat în costum de baie. Uite cum arată FOTO

Publicat:

a avut curajul sa se fotografieze in costum de baie, cu toate ca nu o data a fost batjocorita pentru aspectul ei fizic.

Activa pe retelele de socializare, Lizzie chiar a postat cateva imagini menite sa le arate oamenilor ca, in ciuda problemelor cu care se confrunta, vrea sa aiba o viata obisnuita.

 

Work hard. Play hard. By the grace of God I was able to pay off all of my student loans today. It hurt paying it but now the only thing standing between me and my house is finishing the building process and then closing!! Soooo close!

A post shared by Lizzie…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie de 60 de ani, cu un aspect incredibil de tanar, a caștigat un concurs de frumusețe. Cum arata Alejandra in costum de baie

21:40, 25.04.2024 - Avocata și jurnalista Alejandra Marisa Rodriguez, in varsta de 60 de ani, a caștigat titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat la concursul Miss Argentina. Femeia a putut participa la concursul de frumusețe dupa ce anul trecut s-a renunțat la limita de varsta a participantelor.

15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Povestea sa de viața, transpusa intr-un documentar VIDEO

00:05, 15.04.2024 - Pe data de 15 aprilie s-a stins din viața celebra poeta și ziarista Nina Cassian, ramasa in istorie drept „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Este, de asemenea, ziua in care s-a nascut actrița britanica Emma Thompson.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

O femeie a aflat ca va deveni bunica și i-a sugerat fiicei sale sa dea copilul la adopție. Care este motivul

19:00, 11.02.2024 - Atunci cand a aflat ca va deveni bunica, o femeie i-a sugerat fiicei sale sa dea copilul la adopție, caci ea nu dorește sa il creasca. Dezvaluirea femeii a starnit un val impresionant de reacții.


Ce parere ai despre aceasta stire?