Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea medicală! Doctorul care a descoperit virusul HIV s-a stins din viață. Care a fost cauza morții

Publicat:

In urma cu 14 ani, pe 6 octombrie 2008, pentru Medicina era acordat profesorilor Francoise Barre-Sinoussi și pentru identificarea retrovirusului responsabil de SIDA la in 1983. Pe 8 februarie 2022, din pacate, a decedat la varsta de 89 de ani, conform unui comunicat al familiei. Descoperirea care […] The post Doliu in lumea medicala! Doctorul care a descoperit virusul HIV s-a stins din viața. Care a fost cauza morții appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un celebru actor din Game of Thrones / FOTO

09:05, 08.05.2024 - Ian Gelder, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolul lui Kevan Lannister din "Game of Thrones", a murit luni din cauza unor complicații cauzate de un cancer al cailor biliare. Avea 74 de ani.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Medic mort la doar 41 de ani! S-a stins in timp ce conducea, lumea medicala este in doliu

14:35, 12.04.2024 - Un destin frant la o varsta frageda. Moartea subita a unui tanar specialist a șocat lumea medicala din Romania. Ștefan Veliceasa a murit, la doar 41 de ani, in timp ce se aflala volanul mașinii sale, circuland pe o strada din Capitala. Cauza decesului a fost dezvaluita chiar de una dintre pacientele…

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Doliu in lumea medicala din Timisoara. S-a stins din viata profesorul Horia Vermesan

19:26, 15.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Timisoara, Horia Vermesan, a pierdut, astazi, lupta cu o nemiloasa boala. Avea 78 de ani. Anuntul privind decesul cunoscutului medic si profesor specialist in Ortopedie l-a facut Dorel Sandesc, managerul Spitalului Judetean Timisoara. “Astazi, de…

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?