Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drugușanu, o strategie pusă la cale de avocații săi. Ce are în plan fiul de milionar

Publicat:

Desparțirea lui de Bianca Dragușanu se pare ca fost doar o strategie pusa la cale de avocații fiului de milionar impreuna cu el. Totodata, cei care il apara pe inca soțul Claudiei Patrașcanu știu ce trebuie sa faca pentru ca sa nu mai trebuiasca sa plateasca o pensie alimentara uriașa mamei copiilor lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Știrile Antena Stars. Cum a comentat Gabi Badalau confesiunile pe care i le-a facut Claudiei Patrașcanu, in care spunea ca a luat o „punga de medicamente”. Afaceristul a depus plangere penala impotriva fostei soții / VIDEO

16:55, 13.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce, in urma cu cateva zile, fosta soție a facut publice o parte din conversația lor. Despre acele mesaje, afaceristul spune ca mai vechi, de cand erau un cuplu și ca a ales sa faca publice abia acum, doar pentru a-i face rau.

Bianca Dragușanu, ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cum o ataca vedeta: „Diavolul poate...” / FOTO

19:50, 10.02.2024 - Bianca Dragușanu a transmis o ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cele doua se cearta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata cum o ataca vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Badalau!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu! Barbatul a confirmat desparțirea

10:55, 09.02.2024 - Dupa ce in mediul online au aparut mai multe zvonuri conform carora Bianca Dragușanu ar avea o relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, Gabi Badalau a confirmat faptul ca cei doi s-au desparțit punand punct frumoasei poveste de dragoste pe care au trait-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?