Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire nouă a cercetătorilor. Ce se întâmplă în creierul copiilor care se uită prea mult la televizor

Publicat:

Copiii preșcolari care petrec prea mult timp in fața ecranelor de orice fel (televizor, mobil, tableta, laptop) sufera un proces de modificare a creierului, arata un studiu al specialiștilor Spitalului de Copii din Cincinnati.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

AMoS a marcat Paștele donand copiilor calculatoare!

19:50, 06.05.2024 - AMoS ED – Asociațiapentru Mobilitate Sociala și Educație Democratica a oferit cu ocazia sarbatorilor pascale, laptopuri copiilor din medii defavorizate in zona Turzii, prin proiectul Connect:ED – finanțat prin Ateliere fara Frontiere. In Romania exista sute de mii de elevi al caror acces la educație…

Polițiștii, in mijlocul copiilor din Darmanești

11:40, 26.04.2024 - Copiii din Darmanești au avut parte de o zi speciala pentru ca s-au intalnit cu polițiștii care au desfasurat o activitate preventiv – educativa. Activitatea a avut drept scop informarea prescolarilor referitor la masurile preventive pe care preșcolarii trebuie sa le adopte in mediul familial, la gradinița…

A inceput sa funcționeze spitalul construit din donații de asociația „Daruiește Viața”

13:45, 16.04.2024 - Spitalul construit din donații de asociația „Daruiește Viața” a inceput sa funcționeze, marți. Copiii din secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și ATI au fost mutați cladirea veche a spitalului „Marie Curie”. „Spitalul construit la „Marie Curie” cu sprijinul a peste 350.000 de donatori și…

Numarul copiilor cu autism a crescut cu 50% in cațiva ani. Ce se intampla in acest județ din Romania?

13:46, 02.04.2024 - Potrivit datelor DGASPC, in anul 2020, in judetul Tulcea au fost inregistrate 162 de persoane cu probleme din spectrul autist, 150 dintre ele ramanand in familie, trei fiind preluate de asistenti maternali profesionisti si noua persoane, in centrele rezidentiale ale institutiei din subordinea Consiliului…

Inaugurarea primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

12:20, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

Parinții copiilor de la gradinița groazei din Popești-Leordeni stiau ca instituția nu e acreditata. Cat plateau pentru coșmarul copiilor

07:35, 19.02.2024 - Parinții care au copiii la gradinița groazei din Popești-Leordeni, știau ca instituția nu este acreditata de Ministerul Educației. Ei ii acuza pe patronii centrului educațional ca au ascuns comportamentul educatoarei.  Parinții plateau lunar intre 1.100 și 1.600 de lei, pentru a le fi ingrijiți corespunzator…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?