Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daryl Impey a devenit primul ciclist african purtător al tricoului galben din istoria Turului Franței

Publicat:

O etapa lipsita de spectacol astazi in runda cu numarul șase a Turului Franței. Marele caștigator al zilei a fost . i-a batut la sprint pe Sagan și Kittel, in timp ce Cavendish a sosit abia al 4-lea. Moment unic in istoria tricoului galben, care a fost preluat pentru prima data in de un ciclist din Africa.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Adunarea Naționala de la Blaj. 176 de ani de la marele eveniment care a influențat decisiv istoria Romaniei

10:55, 03.05.2024 - Pe 3 mai, se implinesc 176 de ani de cand a inceput Adunarea Naționala de la Blaj, una dintre marile adunari a romanilor din Transilvania din timpul Revolutiei de la 1848, prin care acestia si-au expus revendicarile naționale, politice si sociale.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ceața in mai multe zone din Romania

07:45, 08.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de ceața. Pana cand este valabila atenționarea și care sunt regiunile vizate.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?