Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să combinăm alimentele la masa de Paște. 10 reguli prin care chiar putem slăbi de sărbători

Publicat:

10 reguli generale in combinarea alimentelor:1. Este bine ca la o masa sa consumam mai intai alimentele care se digera cel mai ușor.Astfel, evitam stocarea alimentelor in stomac pentru perioade lungi, pana la digerarea primelor alimente ingerate. Așadar, bem mai intai apa și sucuri naturale, apoi mancam fructe, supe strecurate și creme, legume, fasole și cereale, pește și carne. Cu alte cuvinte, mancam mai intai alimente cu un conținut mare de apa.2. Este bine ca felurile de mancare pe care le pregatim sa conțina cat mai puține ingrediente.Atunci cand combinam mai multe alimente intr-un fel de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa ai o digestie buna dupa mesele incarcate de Paște. Ceaiul minune care te scapa de griji

08:56, 08.05.2024 - Ce este ceaiul OolongCeaiul Oolong este un ceai situat intre ceaiul verde și cel negru in ceea ce privește oxidarea frunzelor, originar din China. Procesul sau de producție difera de cel al celorlalte tipuri de ceai. Daca ceaiul verde este obținut din frunze proaspete, neoxidate, iar ceaiul negru este…

Cum iți poți reechilibra organismul dupa mesele copioase de Paște?

12:46, 06.05.2024 - De obicei, masa de Sarbatori abunda in preparate bazate pe carne de miel și oua, lucru care iți poate dezechilibra tranzitul intestinal, numarul de kilograme și starea de bine. Așadar, este bine sa ai in vedere cateva aspecte esențiale in pastrarea unui echilibru alimentar pe durata Sarbatorilor, dar…

Pasca cu branza dulce și stafide. Trucul care o face gustoasa și pufoasa

11:30, 05.05.2024 - Pasca cu branza dulce și stafide, un desert delicios nelipsit de pe masa de Paște. Acest preparat tradițional atat de indragit de romani este pregatit an de an in toate casele. Pasca se prepara de regula din aluat obișnuit de cozonac, cu diverse umpluturi dulci și aromatizata dupa gust. Procesul nu…

Ucraina isi va epuiza „in scurt timp” obuzele de artilerie si rachetele antiaeriene in lipsa sprijinului SUA, confirma comandantul trupelor NATO din Europa

00:20, 11.04.2024 - Ucraina va ramane fara obuze de artilerie și rachete pentru sistemele sale antiaeriene "intr-un timp destul de scurt" fara sprijin suplimentar din partea SUA, blocat in Camera Reprezentanților, a declarat miercuri, 10 aprilie, generalul american Christopher Cavoli, Comandantul Suprem al Fortelor Aliate…

Analize medicale: Reguli simple care reduc riscul unor rezultate eronate

14:40, 28.02.2024 - Sunt cateva reguli pe care ar trebui sa le respectam inainte de efectuarea  analizelor medicale pentru a reduce riscul unor rezultate fals crescute, spune medicul de familie Doina Mihaila. Inainte de recoltarea de sange importante sunt hidratarea și postul alimentar. Hidratare In cazul recoltarii de…

Carne, oua sau creveți, ce mancam? Medic: „E alegerea cea mai inspirata cand vine vorba de sursa de omega 3”

08:01, 27.02.2024 - In nutriție, lucrurile nu sunt in alb și negru, nu exista alimente sanatoase și nesanatoase, fiecare ingredient vine cu bune și rele. Iar noi trebuie sa fim bine informați ca sa facem alegeri corecte, spune dr. Mihaela Bilic. Așadar, ce alegem: carne, oua sau creveți?

DILEME – Aura CIOBOTARU – Ce ar insemna o lume in care putem orice?

10:35, 17.02.2024 - Etica este disciplina care are ca obiect de studiu ansamblul comportamentelor interumane, din cadrul unei societați sau comunitați, pe baza unor standarde. Cum anume acest ansamblu de reguli și norme are rolul de reglare asupra comportamentelor oamenilor? Morala este un sistem format dintr-un set de…

Zi decisiva in dosarul Roșia Montana. Romania afla daca va plati miliarde de euro. Guvernul e pregatit sa publice stenogramele afacerii

09:05, 09.02.2024 -  In urma cu trei ani, zona Rosia Montana a fost inscrisa in Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, la inițiativa Guvernului. Efectul a fost eliminarea definitiva a posibilitații de a investi in exploatari miniere. La vremea respectiva exista deja pe rolul tribunalului ICSID de la Washington un litigiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?