Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce s-a scris că e însărcinată din nou. Imaginea în care are talia descoperită

Publicat:

Bianca Dragușanu ar fi insarcinata pentru a doua oara, scrie presa mondena. Inițial s-a notat ca sarcina ar avea doua luni, ulterior 10 saptamani. In ciuda acestui lucru, blondina nu a vrut sa comenteze cele spuse și iși continua activitatea pe Instagram, acolo unde se posteaza in cele mai inedite ipostaze.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carli Lloyd, fost star al nationalei SUA, a anuntat ca este insarcinata

12:00, 02.05.2024 - Carli Lloyd, fosta vedeta a fotbalului feminin american, a anuntat ca este insarcinata si ca va da nastere primului sau copil in luna octombrie, relateaza AP.Lloyd, in varsta de 41 de ani, a facut anuntul miercuri, pe Instagram.

Smiley, fotografie emotionanta cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai

22:01, 01.05.2024 - De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționanta cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales sa-și petreaca timpul liber alaturi de micuța sa. Daca in alți ani alegea sa mearga la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia sa stea cu…

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?