Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îi uimește Mircea Lucescu pe jucătorii de la Dinamo Kiev și la 76 de ani

Publicat:

Chiar daca Dinamo Kiev a pierdut pe terenul Barcelonei în (0-1), Mircea Lucescu a fost laudat de unul dintre jucatorii sai.

Dinamo Kiev nu a reușit sa dea marea lovitura pe în fața unei echipe a Barcelonei care este departe de ceea ce reprezenta anii trecuți în .

Unicul gol al partidei a fost marcat de în minutul 36.

Mircea Lucescu și înfrângerea contra Barcelonei: Ce l-a mulțumit pe antrenorul român

În ciuda înfrângerii, brazilianul Vitinho l-a laudat…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinala de Liga Campionilor

18:01, 25.04.2024 - Arbitra romanca Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre Chelsea si FC Barcelona, care se va disputa sambata, la Londra, a anuntat FRF.„O brigada din Romania va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women's Champions League. Iuliana…

Champions League: Borussia Dortmund vs Atletico Madrid - Totul pentru „careul de asi”

09:45, 16.04.2024 - Borussia Dortmund - Atletico Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 16 aprilie, de la ora 22:00, pe Westfalenstadion, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Ursula von der Leyen avertizeaza, la Atena, despre pericolul extremiștilor: „Prietenii lui Putin vor sa ne distruga Europa”

16:50, 07.04.2024 - Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, candidata Partidului Popular European (PPE) la alegerile europene din iunie, a subliniat duminica, 7 aprilie, intr-un discurs susținut la Atena, importanta "apararii prosperitatii si securitatii" in Europa in fata "atacurilor'' Rusiei, informeaza Agerpres…

Champions League: Dortmund vs Eindhoven - In cautarea gloriei de altadata

10:00, 13.03.2024 - Dortmund - Eindhoven, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 13 martie, de la ora 22:00, pe Westfalenstadion, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Dezvaluire bomba facuta de un acționar al lui Newcastle. Ce echipa ar putea fi invitata curand sa participe in Liga Campionilor!

14:30, 08.03.2024 - Amanda Staveley (50 de ani), director și deținator a 10% din acțiuni la Newcastle, a avertizat UEFA ca șeicii nu se vor lasa pana cand o echipa din Arabia Saudita va fi admisa in noul format al Champions League. ...

Champions League: Manchester City vs Copenhaga - O simpla formalitate

10:10, 06.03.2024 - Manchester City - Copenhaga, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Liga Campionilor: FC Porto o invinge la limita pe Arsenal Londra. Golul a fost marcat in minutul 90+4

02:21, 22.02.2024 - Gruparea portugheza FC Porto a invins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa engleza Arsenal Londra, intr-un meci din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, informeaza news.ro. In prima parte nu s-au consemnat multe ocazii de gol pe Dragao. Arsenal a avut posesia, dar nu a putut strapunge…

​Champions League: Leipzig vs Real Madrid - Misiune dificila pentru liderul din LaLiga

08:20, 13.02.2024 - Leipzig - Real Madrid, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 13 februarie, de la ora 22:00, pe Red Bull Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?