Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată un Zoom cu familia vice-președintei Americii, Kamala Harris

Publicat:

Ultimul an ne-a facut pe toți sa ne mutam viețile mai mult in online. Foarte multa lume a lucrat de acasa, iar intalnirile cu cei dragi nu s-au mai petrecut in jurul unei mese, ci pe Zoom. La fel a stat situația și pentru Vice-Președinta Americii. și soțul ei, , au organizat pe Zoom intalniri cu membrii familiei lor. Conferințele au adus impreuna bunici, unchi și matuși, copii și frați din diferite colțuri ale SUA, Canada, India și Italia. In primele zile din 2021, au organizat o astfel de intalnire prin Zoom pentru a-și face urarile specifice pentru noul an. Vedem aici…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

Cat te costa sa-ți cante Pepe la petrecere. Solistul este foarte apreciat pentru atmosfera pe care o face la nunți și evenimente private

17:50, 12.04.2024 - Cu bilete la concerte și apariții frecvente la televizor, Pepe s-a impus ca un artist complet și apreciat de public, iar prețul pentru a-l avea la petrecerea ta poate fi destul de piperat.Pe numele sau Ionuț Pascu, cantarețul (45 de ani) se identifica prin multe melodii, multe de top, amintim ”Zile…

IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum

18:36, 09.04.2024 - Familia indoliata anunta cu nemarginita durere, ca priveghiul dragei lor mama, soacra, bunica si strabunica, Franczia Katalin, profesoara de matematica... The post IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum first appeared on Informatia Zilei .

O echipa de la Liceul Teoretic Internațional de Informatica București a caștigat concursul ImagineEU organizat de Comisia Europeana

15:55, 21.03.2024 - Comisia Europeana a decernat premiile caștigatorilor concursului „ImagineEU” pentru școlile din invațamantul secundar. Trei echipe din Franța, Italia și Romania au fost onorate in cadrul unei ceremonii desfașurate la sediul central al Comisiei Europene.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Doi frați din India au fugit de acasa și s-au ratacit. A durat 13 ani pentru a-și regasi familia, ce au pațit

08:40, 29.02.2024 - Treisprezece ani le-a luat unor copii pentru a gasi, din nou, drumul spre casa, dupa ce fugisera de la domiciliu, incercand sa ajunga la bunica lor. Intr-o zi fierbinte de vara, in iunie 2010, doi copii indieni, suparați pe parinții lor pentru ca i-au lovit, au plecat de acasa.

Mutare de totul sau nimic inainte de Napoli – Barcelona » Antrenorul risca sa fie demis dupa ultimul rezultat

16:40, 18.02.2024 - Egalul inregistrat de Napoli sambata, scor 1-1, pe teren propriu in Serie A cu Genoa ar putea fi ultimul meci al antrenorului Walter Mazzarri pe banca campioanei en-titre din Italia. Cu doar 36 de puncte cumulate dupa 24 de meciuri, Napoli ocupa un dezamagitor loc 9 și risca sa rateze prezența in cupele…


Ce parere ai despre aceasta stire?