Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lidia Buble după Asia Express. Artista s-a confesat fanilor pe Instagram

Publicat:

Dupa ce cu o zi in urma, le-a marturisit fanilor ca are mari probleme dupa , respectiv ca a devenit dependenta de emisiune, recent vedeta s-a confesat fanilor și le-a declarat ca s-a ales cu probleme de sanatate grave in urma aventurii. Ei bine, in declarația sa vedeta a vorbit și despre cum a fost la cursa pentru ultima șansa, explicand ca dupa una dintre probele de atunci s-a ales cu probleme de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

WhatsApp nu funcționeaza și alte aplicații ale companiei Meta se confrunta cu probleme

21:45, 03.04.2024 - WhatsApp pare sa se confrunte cu o intrerupere globala, impiedicand utilizatorii sa trimita sau sa primeasca mesaje, in timp ce alte aplicații Meta, cum ar fi Facebook Messenger și Instagram, se confrunta și ele cu probleme.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…


Ce parere ai despre aceasta stire?