Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă teribilă în Dâmboviţa. Un bărbat și-a ucis soacra cu sânge rece, după ce a fost părăsit de iubită: „Era mort de beat”

Publicat:

Un barbat din Dambovița și a ucis cu sange rece soacra, dupa ce a fost parasit de iubita, fiica victimei. La fața locului se afla și concubinul acesteia, care a incercat sa intervina sa o salveze, dar a fost injunghiat și se afla in spital, in stare grava. Criminalul a fost orbit de furie și credea ca victima i-ar fi influențat decizia partenerei lui de a alege sa mearga pe un drum diferit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest incredibil! Turcul care a ucis-o pe Mirela in Dambovița și-a vizitat fosta soacra, la o zi dupa crima: ”A cautat peste tot”

10:01, 18.04.2024 - Apar detalii in cazul crimei din Dambovița. Turcul care a ucis-o pe Mirela, iar mai apoi a abandonat-o pe uin camp, a vizitat-o pe fosta soacra a lui la o zi dupa crima. Femeia i-a primit in casa ei, caci nu știa ce s-a intamplat. Chiar și așa, comportamentul lui i s-a parut dubios.

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

”O socotea ca pe propria lui marfa”. Ce spun experții despre criminalul care și-a ucis iubita, in Timișoara

08:40, 25.03.2024 - Specialiștii au explicat modul in care a acționat Mirel, nu doar in momentul in care și-a ucis iubita, ci in timpul intregii relații. Crima din Timișoara a șocat toata Romania, iar dezvaluirile specialiștilor sunt și mai șocante. Iata cum a privit-o Mirel pe Andreea, inainte sa o ucida cu sange rece.

Un barbat din Dambovița a fost arestat preventiv pentru ca și-a sechestrat fosta iubita și pe noul prieten al acesteia

15:40, 05.03.2024 - Un barbat din Dambovița a ajuns dupa gratii, dupa ce și-a sechestrat fosta iubita și pe noul prieten al acesteia. Gelos pe relația femeii cu un partener mult mai tanar decat el, individul a decis sa se razbune pe cei doi. A sechestrat-o mai intai pe femeie in locuința lui, iar apoi a stabilit o intalnire…

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Ultima ora! Fiii vrajitoarei Sidonia au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete

18:15, 12.02.2024 - Ultima ora! Fiii vrajitoarei Sidonia au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedeteCei trei frați, fiii vrajitoarei Sidonia, au fost arestați de judecatori dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, au ucis cu macetele un barbat de 41 de ani la ptrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din…

Imagini in premiera cu locul in care a avut loc crima de la petrecerea cu vedete / Video

18:05, 11.02.2024 - Imagini in premiera cu locul in care a avut loc crima de la petrecerea cu vedete / VideoSTIRIPESURSE.RO va prezinta primele imagini din locul in care, azi-noapte, un barbat a fost ucis la Hotel Belmont, in Dambovița, acolo unde era o petrecere, la care participau mai multe vedete. In imaginile…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?