Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cresc tensiunile: Erdogan cataloghează Israelul drept stat terorist

Publicat:

Presedintele turc a spus ca Israelul este un "stat terorist", in contextul ciocnirilor violente intre palestinieni si fortele de securitate israeliene la Ierusalim, relateaza DPA. ", crud si terorist, ataca in mod brutal si imoral" musulmani la Ierusalim, a spus Erdogan sambata seara, informeaza Agerpres. 
El a facut apel la ONU, Organizatia Cooperarii Islamice si alte organizatii internationale sa ia masuri.

"O lume care nu poate proteja Ierusalimul si pe musulmani s-a tradat pe ea insasi", a declarat Erdogan.

Potrivit DPA, aproximativ…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Erdogan a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:45, 03.05.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa forteze tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Erdogan il acuza pe Netanyahu: „E singurul responsabil pentru tensiunile din Orientul Mijlociu”

20:45, 16.04.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a sustinut marti ca premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

„Precum gheața la soare”: Partidul lui Erdogan se topeste

21:50, 03.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a avertizat propria formatiune politica islamist-conservatoare, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP), asupra riscului sa piarda si mai mult din sprijinul popular dupa alegerile municipale incheiate duminica cu un esec, reprosandu-le politicienilor din acest…

Erdogan iși critica dur politicienii din propriul partid, acuzandu-i de „boala aroganței”, și-i avertizeaza ca AKP se va „topi precum gheata la soare”

20:55, 03.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a avertizat propria formatiune politica islamist-conservatoare, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP), asupra riscului sa piarda si mai mult din sprijinul popular dupa eșecul usturator in alegerile municipale de duminica, reprosandu-le politicienilor din acest…

Putin a catalogat drept „șantaj” avertismentele SUA privind un potențial incident terorist, cu doar 3 zile inainte de atacul de vineri

09:25, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potențial incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte ca barbați inarmați sa atace vineri o sala de concerte din oraș.


Ce parere ai despre aceasta stire?