Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Credincioșii au participat la cântarea Deniei Prohodului la biserica Sfântul Gheorghe Nou din București GALERIE FOTO

Publicat:

Credincioșii au participat, in , la cantarea Deniei Prohodului la biserica din București. Dupa o zi de post negru, credincioșii au mers la biserica seara, acolo unde au participat la , in care se canta Prohodul și se inconjoara biserica de trei ori. Slujbele si ceremoniile liturgice din Sfanta si reproduc patimile, moartea si ingroparea Mantuitorului, intr-un chip impresionant si cu o puternica inraurire asupra sufletelor credinciosilor. Vezi galeria foto + 10 + 10 cuprinde o serie de cantari sau imne,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pitesti. Credinciosii au cantat Prohodul Domnului la Biserica „Sfantul Gheorghe”

08:30, 04.05.2024 - Zeci de credinciosi au cantat aseara, in Vinerea Mare, alaturi de preoti, Prohodul Domnului, la Biserica „Sfantul Gheorghe” din centrul municipiului Pitesti. In Saptamana Patimilor, Vinerea Mare este ziua in care Iisus Hristos a fost rastignit pe cruce. Vinerea Mare este considerata o zi de doliu, in…

LIVE-VIDEO: Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia. Prohodul Domnului, procesiunea cu Sfantul Epitaf

20:15, 03.05.2024 - LIVE-VIDEO: Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia. Prohodul Domnului, procesiunea cu Sfantul Epitaf Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia. In Vinerea Mare din Saptamana Patimilor, la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia are loc Denia Prohodului Domnului,…

Vinerea Mare 2024 - tradiții și obiceiuri. Credincioșii ortodocși țin post negru pe 3 mai

07:05, 03.05.2024 - Vinerea Mare pica anul acesta pe data de 3 mai și reprezinta pentru creștinii ortodocși ziua cand a fost rastignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, si a fost pus in mormant. Vinerea Mare se mai numește și Vinerea Patimilor sau Vinerea Seaca, pentru ca este zi de post negru, adica nu se mananca…

Tradiții, obiceiuri și superstiții in Joia Mare. Ce nu este bine sa faci in aceasta zi

11:00, 02.05.2024 - Ziua de joi din Saptamana Patimilor este de o deosebita importanța pentru creștini. Credincioșii merg in aceasta zi la Biserica pentru a se spovedi și a se impartași și participa la slujba celor 12 Evanghelii ale patimilor Mantuitorului.Totodata, aceasta zi este legata de multe obiceiuri și tradiții,…

In ce zile din Saptamana Mare este considerat pacat sa faci curațenie? Sfaturile unui mare duhovnic

19:45, 25.04.2024 - Credințele populare spun ca in Saptamana Mare nu se lucreaza, iar cine iși da ultima suflare in aceste zile va merge in iad, pentru ca “Raiul este inchis”.„In aceste momente ne reamintim și retraim ultimele zile din viața Mantuitorului, cu intreaga lor tensiune și drama interioara, intr-o stare de sobrietate…

In Saptamana Mare sunt zile in care este considerat pacat sa faci curațenie. Sfaturile unui mare duhovnic

19:31, 25.04.2024 - Credințele populare spun ca in Saptamana Mare nu se lucreaza, iar cine iși da ultima suflare in aceste zile va merge in iad, pentru ca “Raiul este inchis”.„In aceste momente ne reamintim și retraim ultimele zile din viața Mantuitorului, cu intreaga lor tensiune și drama interioara, intr-o stare de sobrietate…

Newsbv.ro transmite LIVE de la slujbele de Paște in romana și maghiara de la Biserica Inalțarea Sfintei Cruci

10:10, 30.03.2024 - Credinciosii romano-catolici si protestanti sarbatoresc duminica, Pastele. Credinciosii romano-catolici, protestanti si reformati sarbatoresc, duminica, Invierea Domnului , cea mai mare sarbatoare a crestinilor. Newsbv.ro va transmite LIVE de la slujbele in romana și maghiara de la Biserica Inalțarea…

Orașul regal de la marginea Transfagarașanului, unde Romania iși ține trecutul. „Aici se vorbește cel mai corect limba romana“ VIDEO

19:35, 09.03.2024 - Fosta capitala a Țarii Romanești, orașul Curtea de Argeș, aflat la mai puțin de 150 de kilometri de București, devine din ce in ce mai mult un popas indelungat pentru turiștii care se afla in trecere catre Transfagarașan.


Ce parere ai despre aceasta stire?