Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit fără suflare în cadă

Publicat:

a fost gasit mort, miercuri seara, in locuința sa. Acesta nu mai fusese vazut de mai mult de trei zile. Din primele informații, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul blocului ca pe palier miroase ingrozitor și ca actorul nu raspunde la ușa. Barbatul a anunțat imediat poliția. La fata locului au... -ul a murit. Actorul a fost gasit fara suflare in cada apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

Acces Direct. Patronul la care lucra soțul Mioarei, declarații despre noaptea in care barbatul a murit. Ion a fost gasit fara suflare in hainele de munca / VIDEO

21:05, 28.02.2024 - Ion a plecat la munca in Austria la jumatatea lunii ianuarie, iar la doua zile distanța a fost gasit mort. Acum, familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, asta dupa ce ar fi murit in condiții suspecte.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Acces Direct. Moarte suspecta la indigo, in Bailești. Un alt barbat a fost gasit fara suflare la 18 km de locul unde a murit Minel. Unde a fost descoperit / VIDEO

19:00, 13.02.2024 - In urma cu o zi, Costel spunea ca fratele lui, Minel, ar fi fost ucis și ca deja banuiește cine i-ar fi facut rau. Ieri, un alt caz a fost semnalat de la un telespectator. In luna martie 2020, tatal lui Ion a fost gasit fara suflare la 18 km distanța de locul unde Minel a murit.

Un fost premier olandez și soția sa au murit impreuna prin eutanasie

23:45, 10.02.2024 - Dries Van Agt a fost prim-ministru intre 1977 și 1982 și primul lider al partidului Apelul Creștin Democrat și, deși a fost catolic, a ales sa moara prin eutanasie pe 5 februarie alaturi de soția sa, Eugenie, cu care s-a casatorit in 1958, noteaza The Guardian.  Vestea morții cuplului a fost anunțata…

Aproape 180 de miei au murit intr-un incendiu provocat de tigara aruncata la intamplare

18:40, 09.02.2024 - Aproape 180 de miei au murit, vineri, intr-un incendiu la un saivan de animale din comuna Cerna, din cauza unei tigari aprinse aruncata la intamplare, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.


Ce parere ai despre aceasta stire?