Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus România. Carantina poate avea efecte psihologice pe termen lung

Publicat:

 Efecte carantina coronavirus. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca plasarea in carantina poate duce la stres post-traumatic, confuzie si furie.Conform oamenilor de stiinta de la Colegiul Regal din Londra, carantina are un impact psihologic negativ asupra celor obligați sa stea in izolare. Printre manifestarile care pot aparea sunt stresul post-traumatic, confuzia si furia, noteaza Medicalxpress, citat de descopera.ro .In prezent, pana joi, 5 martie, in total, din cele șase cazuri confirmate pe teritoriul Romaniei in ultima saptamana, trei persoane s-au vindecat. La nivel național sunt in carantina

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Percepția imbatranirii: cum se schimba perspectiva asupra batraneții odata cu trecerea timpului

16:10, 30.04.2024 - Un nou studiu publicat de Asociația Americana de Psihologie sugereaza ca percepția asupra imbatranirii este subiectiva și se schimba odata cu trecerea timpului. Cercetatorii au analizat datele a 14.056 de participanți din Studiul German privind Imbatranirea și au descoperit ca adulții de varsta mijlocie…

La Iași s-a desfașurat Campania de testare a memorie. Concluziile le aflam, astazi, in matinal, de la managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași, Cristina Dobre

09:46, 16.04.2024 - Cand ți-ai testat ultima data memoria? Ieșenii și-au incercat memoria de Ziua Sanatații Mondiale! Campania de testare a memoriei, organizata de Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, a presupus raspuns la un set de intrebari și nu numai. Cum s-a desfașurat aceasta provocare și la ce concluzii s-a ajuns?…

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Japonezii vor avea acelasi nume de familie peste 500 de ani, susține un studiu. Care este cel mai frecvent nume

11:50, 02.04.2024 - Pana in anul 2500, toti japonezii vor purta numele de familie Sato, care acum este cel mai intalnit nume de familie din tara asiatica, susține un studiu realizat de Universitatea Tohoku din nordul Japoniei, a relatat agenția de știri EFE, preluata de Agerpres.Motivul, spun autorii cercetarii, este tendinta…

Un studiu șocant arata ce conține cu adevarat cerneala folosita la tatuaje

10:00, 02.03.2024 - Tatuajele sunt o forma populara de auto-exprimare, dar știi cu adevarat ce conține cerneala care este gravata permanent in pielea ta? Cercetari recente de la Universitatea Binghamton din Statele Unite sugereaza ca ingredientele enumerate pe sticlele de cerneala pentru tatuaje ar putea sa nu reflecte…

Ce legatura exista intre perne și accident vascular cerebral mortal? Experții au elucidat misterul: afla daca ești in pericol

14:41, 28.02.2024 - Utilizarea pernelor in stil „shogun” poate face ca evenimentul medical ucigaș, AVC-ul sa fie mai probabil din cauza modului in care gatul se indoaie, au descoperit cercetatorii japonezi. Așadar, dormitul pe perne inalte ar putea crește riscul de accident vascular cerebral, sugereaza cercetatorii.Pernele…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Dieta mediteraneana a fost detronata de dieta atlantica, ce prezinta un risc redus de apariție a sindromului metabolic

00:05, 18.02.2024 - Pe fondul epidemiei globale de obezitate, un expert in nutriție care nu a fost implicat in cercetare spune pentru Fortune ca lipsa de atenție acordata de studiu numararii caloriilor este importanta. „Ei au aratat ca doar concentrandu-se pe ceea ce mananci, fara a te concentra pe cat de mult mananci,…


Ce parere ai despre aceasta stire?