Conopida murată în oțet, un deliciu pentru iarnă. Rețetă
Publicat:Ardelenii se lauda cu aceasta traditie. In Bihor si Satu Mare, pe langa traditionalele gogonele murate sau castraveciori conservati la borcan, se pune si conopida. Conopida murata in oțet rețeta. Reteta de conopida murata cu otet: Conopida murata in oțet rețeta. Ingredientele necesare: – 3 kilograme de conopida; – boabe de piper; – boabe de mustar; – sare grunjoasa; – ramurele de cimbru; – frunze de telina; – foi de dafin.
Citeste articolul mai departe pe timpul.md…
Sursa articol: timpul.md
Stiri pe aceeasi tema
Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare
21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…
FOTO Salvamontiști brasoveni s-au pregatit pentru sezonul de iarna, in Munții Fagaraș, zona Balea Lac
08:40, 06.04.2024 - La Balea Lac a avut loc stagiul de perfecționare, modulul de iarna, adresat salvatorilor montani atestați. Timp de 3 zile, in Munții Fagaraș , zona Balea Lac, salvamontisti din mai multe judete au participat la un modul de pregatire specific acțiunilor de iarna. Potrivit Salvamont Sibiu, la acest modul…
Rețeta de hummus cu ardei copți. Un deliciu pentru perioada de post
21:30, 04.04.2024 - In aceasta perioada, mii de creștini au ales sa renunțe la alimentele ce provin de la animale pentru a ține Postul Paștelui. Daca nu mai știi ce sa consumi la pranz sau cina, rețeta de humus cu ardei este ideala și vei satisface toți pretențioșii de la masa.
Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes
09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…
Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu
20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
Tort Caraiman, reteta veche. Asa e facuta de zeci de ani in cofetariile romanesti. Este un deliciu
12:15, 13.03.2024 - Tortul Caraiman este unul dintre cele mai iubite deserturi, pregatit de zeci de ani. Daca vrei sa surprinzi cu un preparat fin și gustos, acesta este soluția. Iata rețeta veche, originala, pe care o utilizau chiar și bunicile. Are exact gustul copilariei noastre. Cea mai buna rețeta pentru tort Caraiman…
Descopera Aromele Autentice ale Ciorbei Radauțene: Tradiție și Deliciu intr-o Farfurie
13:06, 06.03.2024 - Ciorba radauțeana, o bucata de rezistența a bucatariei romanești, iși gasește radacinile in frumosul oraș Radauți, situat in nordul Romaniei. Aceasta ciorba bogata in arome și savoare aduce in farfurie un amestec unic de ingrediente proaspete și condimente autentice, oferind o experiența gustativa de…
Rețeta de supa de conopida și praz. Cel mai simplu preparat pentru perioada postului
08:10, 02.03.2024 - Urmeaza sa intram in perioada de post a anului, iar acest lucru aduce și abținerea de la o mulțime de alimente. Cei mai mulți credincioși au inceput deja sa iși pregateasca listele cu preparatele cu care se vor rasfața in perioada urmatoare a anului, astfel ca noi iți propunem și o rețeta cu totul și…