Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Columbia: Preşedintele Ivan Duque cheamă la dialog naţional

Publicat:

Presedintele columbian Ivan Duque a cerut un "dialog national" in urma unor proteste masive impotriva guvernului sau, soldate cu trei morti si incheiate vineri cu violente la Bogota, unde a fost impusa starea de asediu, informeaza AFP.

"Incepand de saptamana viitoare, voi lansa un dialog national ce va consolida agenda de politica sociala actuala, lucrand astfel intr-un mod unit, cu o viziune pe termen mediu si lung, ceea ce ne va permite sa eliminam discrepantele sociale", a spus seful statului in timpul unui discurs televizat.

Presedintele de dreapta al Columbiei, nepopular…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masuri vaste de rationalizare a apei potabile in capitala Columbiei

18:50, 08.04.2024 - Primaria din Bogota va implementa incepand de joi vaste masuri de rationalizare a apei potabile pentru a limita scaderea ingrijoratoare a rezervelor din capitala Columbiei, o consecinta a fenomenului El Nino, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cirstoiu cheama bucurestenii la comunicare pe Facebook. Atac la Nicușor Dan

16:05, 26.03.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PNL-PSD la primaria Capitalei, a transmis intr-un mesaj publicat pe Facebook un apel la dialog catre electoratul din București, concluzionand ca actualul primar „nu a reușit sa aiba un dialog cu nimeni”.

„Tata, sunt blocat undeva sus, te iubesc!” Dezastru in aer: Un elicopter cu turisti s-a izbit de o cladire, la Bogota

07:06, 01.03.2024 - Dezastru in aer: Un elicopter turistic, cu sase oameni la bord, s-a zdrobit de o cladire din capitala Columbiei. Pasagerii care mergeau la un restaurant de lux s-au apucat sa isi sune rudele, ca sa isi ia ramas bun. Finalul a depasit, insa, orice scenariu de thriller de la Hollywood, scrie observatornews.ro.

„Sunt blocat undeva sus, te iubesc!” Dezastru in aer: un elicopter cu turisti s-a zdrobit de o cladire, in Bogota. Toti pasagerii au supravietuit miraculos

03:00, 01.03.2024 - Dezastru in aer! Un elicopter turistic, cu sase oameni la bord, s-a zdrobit de o cladire din capitala Columbiei. Pasagerii care mergeau la un restaurant de lux s-au apucat sa isi sune rudele, ca sa isi ia ramas bun. Finalul a depasit, insa, orice scenariu de thriller de la Hollywood.  Articolul „Sunt…

Bugetul orașului Chișineu-Criș prezentat ca o vedeta de interes național. Partea I

14:40, 19.02.2024 - Continuam seria articolelor prin care prezentam ce bugete au orașele din județul Arad și ce au de gand administrațiile locale sa faca cu banii in... The post Bugetul orașului Chișineu-Criș prezentat ca o vedeta de interes național. Partea I appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Robert Badea a bifat un nou record national in proba de 200 m mixt

12:50, 14.02.2024 - Inotatorul roman Robert Badea a stabilit un nou record national in proba de 200 m mixt, la categoriile de varsta de 17 si 18 ani, miercuri, la Campionatele Mondiale de natatie de la Doha. Badea a fost aproape de a prinde semifinalele (primii 16), fiind cronometrat cu al 18-lea timp din serii, 2 min…

Bolea cheama la dialog agricultorii protestatari. Ce i-a raspuns un fermier

11:51, 14.02.2024 - In cadrul unei conferințe de presa premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a anunțat ca ministrul agriculturii, Vladimir Bolea va merge la Cahul unde urmeaza sa se intilneasca cu fermierii protestatari. Totodata, Recean a indemnat fermierii sa respecte drepturile celorlalți cetațeni. ”Nimeni nu…

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a raspuns, intrebat daca vrea sa fie prezentator: „Cum se cheama emisiunea?”

18:45, 08.02.2024 - Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasa la Super Neatza cu Ravan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisacariu a demonstrat ca la nici 3 ani are o memorie foarte buna și este foarte receptiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?