Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chirurg din Timișoara, acuzat că și-a bătut crunt fiul, pentru o notă proastă! Adolescentul a ajuns de urgență la spital

Publicat:

Unui renumit chirurg din Timișoara este acuzat ca și-a snopit fiul in bataie, dupa ce adolescentul ar fi luat doua note proaste la școala. Cea care a observat ca ceva este in neregula este chiar mama copilului, care face naveta intre Austria și Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul care a batut un șofer de autobuz și apoi a fugit, gasit de polițiști

18:15, 30.04.2024 - Tanarul care a batut un sofer de autobuz din Timisoara și apoi a fugit a fost prins de polițiști. Soferul a suferit o fractura de șold și a fost operat de urgența. Agresorul este cercetat pentru lovire si alte violente, informeaza ȘtirileProTV.   ”In urma verificarilor efectuate de politistii Sectiei…

Amenințare cu bomba! Un avion a aterizat de urgența pe un aeroport din Romania / FOTO

10:10, 19.04.2024 - O alerta cu privire la o amenințare cu bomba a generat panica și agitație la Aeroportul Internațional din Timișoara, Romania. Un avion ce efectua un zbor charter din Polonia catre Egipt a fost nevoit sa aterizeze de urgența dupa ce a primit informații despre o posibila amenințare.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Un elev din Arad a ajuns de urgența la spital, dupa ce a fost batut crunt de doi colegi. Adolescentul are rani grave

18:05, 27.03.2024 - Un elev din Arad a trait momente de coșmar marți dimineața, cand a fost batut cu bestialitate de doi colegi de liceu. Adolescentul a fost dus de urgența la spital, din cauza ranilor grave pe care colegii lui i le-au provocat. Cei doi agresori au probleme mari cu legea.

Culmea tupeului: mama elevului care si-a batut diriginta pana a bagat-o in spital a contestat exmatricularea fiului

15:55, 26.03.2024 - Mama elevului care si-a batut diriginta pana a bagat-o in spital a contestat exmatricularea fiului, deși ea a fost martora la ceea ce s-a intamplat. Adolescentul, in varsta de 15 ani, din Targu Mures este in arest la domiciliu. Mama elevului de la Colegiul ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Targu Mures,…

Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timisoara lupta pentru trofeu, live in AntenaPLAY

14:10, 12.03.2024 - A opta ediție a competiției Alpe Adrian Cup are loc in curand și va fi live pe AntenaPLAY. Vor participa echipe din 7 țari, precum Austria, Cehia, Croația, Polonia, Sovenia, Slovacia și Romania.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a ajuns de urgența la spital

16:40, 01.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a ajuns de urgența la spital Ministrul Muncii trece prin momente de cumpana. Simona Bucura-Oprescu a ajuns la spital dupa ce s-a lovit la spate, la un eveniment la care a participat.Simona Bucura-Oprescu a ajuns la spital dupa ce s-a lovit la spate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?