Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cenzura chineză a blocat site-ul HBO

Publicat:

Site-ul HBO a fost blocat in China dupa ce cenzorii au interzis mentionarea numelui pe platforma social media Weibo, in urma faptului ca prezentatorul TV l-a parodiat pe presedintele chinez .

Potrivit grupului anti-cenzura si de monitorizare Greatfire.org, pagina web a HBO a fost complet blocata in China de sambata, dupa cateva zile de la aparitia unor noi rapoarte privind Weibo si interzicerea mesajelor in care era mentionat numele lui Oliver sau al emisiunii lui de la HBO, „”.

Dupa ce pe 17 iunie, timp de 20 de minute, a vorbit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

China și Ungaria au semnat aproape douazeci de acorduri

12:25, 10.05.2024 - In timpul vizitei lui Xi Jinping la Budapesta la 9 mai, Ungaria și China au semnat o serie de noi acorduri menite sa aprofundeze cooperarea economica și culturala, in special un acord de „parteneriat strategic”. Xi Jinping și prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, au purtat discuții la Budapesta in…

China „va incerca sa influențeze alegerile din SUA”. Blinken: „Avem dovezi”

10:00, 27.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat ca SUA au constatat existenta unor dovezi ale incercarilor chineze de a „influenta si, probabil, interfera” cu viitoarele alegeri din Statele Unite, in ciuda angajamentului anterior al liderului Xi Jinping de a nu face acest lucru, relateaza CNN.

Intalniri cu Xi Jinping – El știe ce dorește China și unde sa mearga

16:10, 23.04.2024 - Galina Kulikova este prim-vicepreședinte al Asociației de prietenie Rusia – China. In 2019, a primit „Medalia Prieteniei” , titlul de onoare cu cel mai inalt rang acordat de China cetațenilor straini. Galina Kulikova a declarat: „Președintele Xi este un lider care merita sa fie iubit de popor. Fiindca…

Cat de mari vor fi bateriile pe iPhone 16. Unul dintre modele ar putea primi un „downgrade”

11:15, 10.04.2024 - Pe rețeaua Weibo din China au aparut primele informații despre capacitatea bateriilor de pe urmatoarea generație de smartphone-uri Apple. Se pare ca, majoritatea modelelor din gama iPhone 16 vor primi mici upgrade-uri la nivelul acumulatorilor interni, dar unul dintre modele ar putea primi un „downgrade”,…

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Tensiuni economice intre SUA si China: americanii denunta „un exces de capacitate industriala chineza”

22:05, 05.04.2024 - In urma unor convorbiri telefonice dintre presedintii american si chinez, Joe Biden si Xi Jinping, secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a mers vineri intr-o vizita oficiala in China. In timpul discutiilor, au iesit din nou la lumina tensiunile dintre cele doua state.

Ce a cerut Xi Jinping sa faca armata chineza 

23:35, 07.03.2024 - Președintele chinez Xi Jinping a cerut forțelor armate sa coordoneze pregatirile pentru conflictele militare pe mare, pentru a proteja frontierele maritime și interesele țarii. Potrivit Reuters, el a facut aceste declarații in cadrul reuniunii anuale a Parlamentului chinez. Se pare ca, potrivit liderului…

Cum vrea sa cucereasca Beijingul lumea? „Singura speranța a lumii este legata de China”. China la zi

07:40, 15.02.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea (din limba chineza) a unui articol publicat de Global Times din presa chineza, cu privire la a doua tema abordata in cadrul Conferinței anuale 2024 Global Times, organizata la sfarșitul lunii decembrie 2023 la Beijing.


Ce parere ai despre aceasta stire?