Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei un pahar de apă cu o linguriță din acest ingredient! Efectele se vor vedea pe loc!

Publicat:

Poți opri hemoragiile interne, sângerarile nazale și cele ale ranilor adânci în doar 20 de secunde, folosind un ingredient cât se poate de simplu, pe care sigur îl ai în bucatarie.

De azi înainte nu mai trebuie sa-ți faci probleme, întrucât afla ca poți folosi un praf magic de culoare roșie pe care îl ai chiar acum în bucatarie! Este vorba despre piperul cayenne!

Presara putin piper macinat pe zgarieturi sau taieturi, iar sangerarea se va opri in decurs de cateva secunde. Si nu te teme, nu vei simti niciun fel de…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate”

18:31, 20.04.2024 - Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate” O cititoare Alba24 semnaleaza ca cel puțin doua pisici au fost omorate in ultimele zile, intr-un cartier din Alba Iulia, cu ajutorul unor substanțe toxice.  Aceste animale erau…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Mesaj ingrijorator dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confrunta cu serioase probleme de sanatate”

16:41, 20.02.2024 - Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, și-a exprimat public susținerea fața de antrenorul echipei, Dorinel Munteanu. „Neamțul” se confrunta cu probleme de sanatate serioase, care il fac sa nu poata fi prezent alaturi de stafful sau, fiind necesara spitalizarea acestuia. Oficialul galațenilor…

FOTO Seful Directiei ordine si siguranta publica din IGJR: E un deficit de personal de 22% la nivelul Jandarmeriei

16:55, 17.02.2024 - Seful Directiei ordine si siguranta publica din Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, general de brigada Leontin Mitu, a declarat, sambata, ca exista un deficit de personal de 22% la nivelul institutiei, potrivit Agerpres. "Nu vreau sa spun ca sunt probleme, dar pot sa va spun ca este un…


Ce parere ai despre aceasta stire?