Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pregătiri se mai fac la Magistrala 5, înainte ca metroul din Drumul Taberei să fie deschis circulației

Publicat:

Metrorex anunta ca in prezent sunt in desfasurare proceduri referitoare la punerea in functie a magistralei de metrou M5 iar acestea constau in configurarea sistemelor din faza de testare in cea de exploatare pentru instalatiile de siguranta circulatiei si informare calatori, taxare, televiziune cu circuit inchis si comunicatii, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metroul va circula direct intre Pipera și Tudor Arghezi

15:46, 08.05.2024 - Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se va desfașura direct, intre stațiile Tudor Arghezi și Pipera, din 9 mai, fara a mai fi necesara transbordarea la stația Berceni, anunța miercuri, Metrorex.

Nicusor Dan: Podul principal din Parcul Tineretului va fi deschis circulației in luna mai

16:45, 01.05.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca podul principal din Parcul Tineretului care leaga Sala Polivalenta de intregul parc va fi deschis circulatiei in luna mai. „Acesta nu a fost niciodata reparat de la construirea sa din anul 1974, fiind intr-o stare avansata de degradare”, a mai precizat…

Cirstoiu explica de ce a mers cu metroul: „Trebuie sa vina la Primaria Capitalei”. La o zi distanța, candidatul PNL-PSD a șters pozele

16:31, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a declarat joi ca a mers cu metroul saptamana aceasta pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei. In ciuda preocuparii lui declarate pentru metrou, postarea de pe pagina sa de Facebook cu calatoria de ieri a disparut.

Se extinde Magistrala 4 de metrou. M4 Gara de Nord - Gara Progresul va costa 2,5 miliarde de euro

17:40, 03.04.2024 - In Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) apare documentatia de atribuire referitoare la licitatia publica in vederea desemnarii constructorului magistralei de metrou M4 Gara de Nord - Gara Progresul. Pentru realizarea acestui obiectiv, Primaria Sectorului 4 a depus deja cererea de finantare…

Transfagarasanul ar putea ramane deschis circulatiei tot anul. Au inceput discuțiile la nivel guvernamental

22:35, 30.03.2024 - Reprezentantii Guvernului au discutat cu autoritatile din judetele Arges si Sibiu despre posibilitatea ca Transfagarasanul sa ramana deschis circulatiei pe tot parcursul anului, conform News.ro. In acest sens, de la 1 aprilie Ministerul Transporturilor va realiza documentatia de avizare a lucrarilor…

Anunț important pentru cei care circula cu metroul! Se va moderniza magistrala Berceni-Pipera

15:25, 21.03.2024 - Anunț important pentru cei care circula cu metroul! Se va moderniza magistrala Berceni-Pipera din București. Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre aceasta modernizare și a transmis ca investiția ar putea ajunge la un miliard de lei. Iata ce a transmis premierul Romaniei!

Magistrala 6: Lucrarile pentru linia de metrou spre Aeroportul Otopeni au inceput

14:20, 27.02.2024 - Metrorex a publicat studiul lucrarilor la metroul Magistrala 6: 1 Mai - Tokyo, spre Otopeni, dupa o verificare a lucrarilor efectuata de catre directorul general al societații, Mariana Miclauș.

Un mort și 5 raniți dupa ce un individ a deschis focul la metroul din New York

08:15, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?