Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

Publicat:

a avut un mesaj emoționant de transmis pe rețelele de socializare la finalul ediției cu numarul 40 din . In aceasta ediție s-a decis ultima echipa care a parasit competiția inainte de finala.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nelu Cortea, prima reacție dupa ce el și Catalin Bordea au caștigat America Express. Ce le-a transmis „adversarelor”

13:40, 27.03.2023 - Nelu Cortea a transmis, in mediul online, primul mesaj dupa ce el și coechipierul sau, Catalin Bordea au caștigat America Express. Caștigatorul competiției le-a transmis un mesaj și fetelor de la Andre, alaturi de care au luptat umar la umar intr-o cursa extrem de stransa.

Ce mesaj a transmis Irina Fodor dupa terminarea competiției America Express: "Ați jucat o finala-spectacol” / FOTO

08:45, 27.03.2023 - America Express - Drumul Aurului, din data de 26 martie a ajuns la final, iar caștigatorii competiției sunt Nelu Cortea și Catalin Bordea. Cei doi au plecat acasa cu premiul cel mare in valoare de 30.000 de euro. Irina Fodor a transmis un mesaj imediat dupa terminarea competiției.

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, dupa ce Catalin Scarlatescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

11:55, 24.03.2023 - Colegul de breasla i-a transmis lui Catalin Scarlatescu un mesaj de incurajare și totodata, de apreciere pentru eforturile depuse in competiție, dupa ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de pe Drumul Aurului chiar inainte de Marea Finala. Iata ce a publicat Sorin Bontea pe contul de Instagram.

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, dupa ce Catalin Scarlatescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

12:05, 23.03.2023 - Nelu Cortea a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dupa ce Catalin Scarlatescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Iata ce a publicat concurentul reality show-ului pe contul oficial de Instagram.

Ce mesaj a transmis Catalin Scarlatescu dupa ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacționat

11:50, 23.03.2023 - In ediția 40 a emisiunii America Express de la Antena 1, echipa formata din Catalin Scarlatescu și Doina Teodoru a fost eliminata. La scurt timp dupa ce au parasit Drumul Aurului, indragitul jurat de la Chefi la cuțite a publicat un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Nelu Cortea, reacție, dupa ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express. Ce mesaj a transmis concurentul / FOTO

15:20, 16.03.2023 - Dupa eliminarea neașteptata din ediția de seara trecuta, cand Jean și Dinu Gavril au fost eliminați din competiția America Express- Drumul Aurului, Nelu Cortea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Ce mesaj a transmis concurentul celor doi frați.

Mesajul postat de Jean Gavril, dupa eliminarea de la America Express. Ce a transmis artistul: "Nu vom uita niciodata...." / FOTO

11:00, 16.03.2023 - In ediția de seara trecuta de la America Express, trei echipe s-au luptat pentru ultima șansa. Dintre Catalin Bordea & Nelu Cortea, Doina Teodoru & Catalin Scarlatescu și & Jean Gavril & Dinu, cei din urma, nu au reușit sa se salveze de la eliminare. Mesajul postat de Jean Gavril, dupa ce a parasit…

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, dupa ce Bie și Mikey au fost eliminate de la America Express. Postarea a generat multe reacții

14:20, 02.03.2023 - Nelu Cortea a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, dupa ce Bie și Mikey Adam au fost eliminate de la America Express. Iata ce a publicat concurentul reality show-ului pe contul oficial de Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?