Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a postat Zarug după ce a părăsit competiția Asia Express: „A fost mult”

Publicat:

continua”, insa fara Zarug și , din nefericire, asta pentru ca nestemata din cufarul a fost roșie, fapt pe care prezentatoarea TV l-a anunțat inca de la inceputul etapei. Astfel, ajunși in cursa pentru ultima șansa, cea mai populara echipa de pe Drumul Imparaților, potrivit voturilor celorlalți concurenți, a parasit competiția. Cei doi coechipieri nu au mai facut fața provocarilor și au ajuns pe ultimul loc la . Astfel, Zarug a postat un mesaj pe pagina de Instagram legat de marea aventura a vieții sale, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Fodor, fotografii emoționante de la intoarcerea din Asia Express. Cum au așteptat-o Razvan Fodor și fiica lor / VIDEO

13:36, 02.05.2024 - Razvan Fodor a publicat pe rețelele de socializare fotografii emoționante de la intoarcerea din Asia Express a Irinei Fodor. Filmarile pentru emisiunea de la Antena 1 s-au terminat, iar toata lumea s-a intors acasa. Iata cum au așteptat-o Razvan Fodor și fiica lor pe prezentatoarea TV!

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a parasit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 23 aprilie 2024, mai exact episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite a adus multe emoții pentru jurați și concurenți! Irina Fodor a anunțat ce concurent a parasit competiția de la Antena 1. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia.

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.


Ce parere ai despre aceasta stire?