Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce coafuri se poartă în 2020

Publicat:

Am aflat de la hairstylistul  care sunt trendurile in materie de coafuri pentru anul 2020. Care vor fi culorile sezonului urmator, ce tunsori se vor purta, cum ne vom aranja parul daca vrem sa fim in pas cu moda , ce coafuri ne vom face pentru evenimentele speciale, vedeți in video. Foto:

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reprezentanții Muzeului de Istorie Turda sunt de parere ca „Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda!”

12:05, 08.03.2024 - Astazi in zi de sarbatoare reprezentanții Muzeului de Istorie Turda vin cu versiunea proprie despre ce inseamna feminitatea. „Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda!” transmit aceștia cu o referire directa la religie și importanța ei in viața noastra. „Este impodobirea divina…

Muzeul de Istorie Turda: Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda.

10:40, 08.03.2024 - Muzeul de Istorie Turda: Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda. „Feminitatea nu inseamna numai ruj, coafuri stilate si haine la moda. Este impodobirea divina a

Coafuri inedite, create de hair-stylistul Calin Celau in cadrul unui eveniment ce nu s-a mai vazut la Timișoara

16:30, 19.02.2024 - Hair-stylistul Calin Celau este implicat, de cateva luni, alaturi de partenera sa, Iulia Ploscaru, in organizarea unui eveniment care va avea loc in premiera la Timișoara. „Celestial Beauty” va avea loc in 6 martie de la ora 18 la Pallazo pentru a celebra frumusețea, iar intrarea va fi gratuita.


Ce parere ai despre aceasta stire?