Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul morţii unui bărbat căzut într-un şanţ de canalizare naşte controverse. „Poate l-a aruncat cineva acolo”

Publicat:

, un barbat in varsta de 55 de ani din comuna prahoveana Floresti, si-a gasit sfarsitul sambata noaptea, intr-un sant sapat de o firma care face lucrari de canalizare in localitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Bistrița: Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Libertații

12:01, 10.04.2024 - In urma cu puțin timp, un barbat a murit, dupa ce a cazut de la 15 metri inalțime. Accidentul s-a produs pe o strada din Bistrița. Un barbat a murit, astazi, pe strada Libertații din Bistrița, dupa ce a cazut de la inalțime. Potrivit ISU Bistrița, echipajele medicale ajunse la fața locului l-au gasit…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Raport zdrobitor in cazul avocatului din Iași acuzat ca și-a aruncat iubita gravida de la etaj

09:51, 18.03.2024 - "Acest lucru vine si distruge intreaga aparare (pe care noi o consideram mincinoasa) a lui Felecanu. Proba aceasta era ultima din șirul lung de probe ce ii erau in defavoarea inculpatului. Probabil ca vorba din lumea criminalistica “morții vorbesc”, este adevarata. Raportul s-a bazat pe efectuarea unui…

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Un barbat cu handicap locomotor a cazut de la etajul 7 dupa ce s-ar fi aplecat pe fereastra

09:45, 04.03.2024 - Un barbat cu handicap locomotor din Arad a decedat, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al locuintei sale, familia considerand ca a fost un accident, pentru ca victima s-ar fi aplecat prea mult peste pervazul ferestrei, potrivit Agerpres. Incidentul a avut loc in cartierul Aurel Vlaicu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?