Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este prenumele adevărat al lui Chuck Norris? A învăţat-o pe soţia lui Elvis Presley un lucru foarte important

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune este, de departe, . Ceea ce se stie mai putin despre el este ca a fost un profesionist in artele martiale inainte sa devina actor. In plus, a fost imaginea mai multor fundatii caritabile, iar prenumele sau real nu este Chuck.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este cel mai important lucru in timpul rugaciunii și de ce rugamintea catre Dumnezeu trebuie testata in timp

16:20, 04.05.2024 - Cel mai important lucru in rugaciune este sa avem incredere in Dumnezeu, iar orice rugaminte catre Dumnezeu trebuie testata in timp pentru a vedea cit de utila ne este. O astfel de opinie a exprimat parintele Gheorghe (Novicov), clericul bisericii Sfintul Gheorghe din Chișinau, in cadrul emisiunii "Без…

Amna, declarații in lacrimi la TV. Cum se descurca in rolul de mama singura, dupa ce a divorțat: „Ce meritam, aia primim”

16:56, 09.04.2024 - Amna, cunoscuta cantareața, a vorbit intr-un interviu emoționant despre singuratate, dar și cum s-a schimbat viața sa dupa divorțul de tatal fiului ei. Iși crește singura copilul, dupa desparțirea care a avut loc dupa 9 ani de casnicie.In anul 2019 s-a aflat ca Amna a divorțat de Cristi Mușat, dupa…

Nicolae Ciuca, liderul PNL, la Timișoara: „Cel mai important lucru din aceasta perioada este stabilitatea țarii”

21:00, 29.03.2024 - Prezent, vineri, la Timișoara, pentru a lua parte la inaugurarea noului terminal Schengen al Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, Nicolae Ciuca, președintele PNL la nivel național, a profitat de ocazie și a avut o intrevedere cu mai mulți liberali timișeni la sediul filialei.

5 moduri prin care iți spune „te iubesc” fara sa rosteasca asta

19:51, 22.03.2024 - Daca partenerul nu a rostit inca acele cuvinte uimitoare, nu este cazul sa pui la indoiala sinceritatea relației voastre. Cuvintele sunt doar o forma a exprimarii sentimentelor.5 moduri prin care iți spune „te iubesc” fara sa rosteasca astaCel mai adesea declarația de dragoste poate fi simțita in acțiunile…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Frumusețea nu este de fiecare data un avantaj! Lena Enache știe cel mai bine acest lucru. Soția lui Gabi Enache, despre situațiile in care aspectul fizic a dezavantajat-o / VIDEO

22:45, 06.03.2024 - Frumusețea nu este de fiecare data un atu! Soția lui Gabi Enache vorbește despre avantajele și dezavantajele faptului ca este o femeie frumoasa. Lena ne expune situațiile in care a avut de caștigat, dar și momentele cand aspectul fizic a "incurcat-o".

Ciolacu, despre Iohannis la NATO: Un lucru foarte important. „Nicio paralela cu alegerile prezidențiale in septembrie”

08:20, 24.02.2024 - Președintele PSD Marcel Ciolacu spune ca „nu exista nicio paralela” intre devansarea alegerilor prezidențiale și o eventuala candidatura a președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO. Scrutinul pentru alegerea președintelui a fost mutat cu doua luni inainte pentru ca luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?