Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campionatul de fotbal din Cehia a fost întrerupt două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus

Publicat:

Campionatul de fotbal din Cehia a fost intrerupt doua saptamani din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, informeaza lequipe.fr, potrivit news.ro.

Din cauza situatiei dificile din tara, guvernul ceh a impus noi masuri stricte, in special prin inchiderea scolilor. Sportul nu a fost ocolit, astfel ca toate competitiile interne au fost oprite pana cel putin la inceputul lunii noiembrie. Etapa din acest weekend a fost amanata, la fel urmatoarele doua.

Citește și: Atenționare de ultima ora! Cum a fost rasturnata declarația lui Raed Arafat

Cluburile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal

09:36, 08.05.2024 - Miercuri, a doua zi dupa incheierea Sarbatorilor Pascale, conducerea AJF Satu Mare a luat decizia de a programa o etapa intermediara, a 20-a din campionat. The post LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Creșterea cererii de benzina va incetini in acest an din cauza creșterii numarului de vehicule electrice

12:40, 07.05.2024 - Creșterea cererii globale de benzina s-ar putea injumatați in 2024, comprimand marjele rafinariilor in a doua jumatate a anului, determinata de trecerea la mașinile electrice in China și SUA.

VIDEO Meciul dintre Farul și Sepsi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

21:25, 03.05.2024 - Arbitrul Adrian Cojocaru a intrerupt temporar partida dintre Farul Constanța și Sepsi Sfantu Gheorghe din cauza scandarilor xenofobe ale galeriei gazdelor. Meciul a fost reluat dupa doua minute.

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Fotbal – Liga a IV-a. Nicio surpriza in cadrul etapei a XXI-a

12:55, 15.04.2024 - Etapa a XXI-a a Ligii a IV-a a fost una in care nu s-a consemnat nicio surpriza, in condițiile in care primele șapte clasate și-au adaugat inca trei puncte in clasament. In cel mai spectaculos joc al rundei, Juniorul Suceava s-a impus cu scorul de 6-3 la Iacobeni. Bradul Putna a caștigat la Campulung…

Fotbal, Liga 4: Final de saptamana cu meciuri amicale pentru toate cele patru echipe din zona noastra

19:51, 15.02.2024 - In acest weekend, toate cele patru echipe din zona noastra vor avea parte de meciuri amicale. Sticla Arieșul Turda va juca sambata, de la ora 14:00, contra echipei U19 a celor de la Universitatea Cluj. Meciul se va disputa pe terenul sintetic din Parcul „Babeș” – Cluj Napoca. Victoria Viișoara va juca…

Atentionare de calatorie in Franta din cauza grevei nationale a controlorilor feroviari

14:10, 15.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca, incepand de pe 15 februarie, de la ora 20,00, pana pe 19 februarie, la ora 08,00, este prevazuta o greva nationala a controlorilor feroviari din aceasta tara.

Fotbal, Liga 2: Unirea Dej spera sa se salveze de la retrogradare cu foștii portari de la Sticla Arieșul Turda

17:21, 14.02.2024 - Unirea Dej, locul 18 in acest sezon al ligii a doua din Romania, spera sa se salveze de la retrogradare. Pentru acest lucru, alb-albaștrii, i-au transferat pe foștii portari de la Sticla Arieșul Turda, Sebastian Moroz și Rareș Pop. Moroz a fost anunțat ieri ca fiind noul portar al Unirii. In varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?