Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camera de hotel a Irinei Fodor, inundată în Turcia: „Și trebuie să plecăm în cursă”. Vedeta a postat primele imagini de la Asia Express! / VIDEO

Publicat:

s-a trezit cu o adevarata „surpriza” in camera de hotel, inca prima zi petrecuta in Turcia, odata cu experiența . Frumoasa prezentatoarea le-a marturisit fanilor ca baia i-a fost inundata, și nu numai, de catre vecinul de deasupra. Dar asta nu e tot! Soția lui a ținut sa le impartașeasca acestora și primele imagini din cadrul competiției. Iata cum s-a imbracat diva la prima cursa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Fodor, fotografii emoționante de la intoarcerea din Asia Express. Cum au așteptat-o Razvan Fodor și fiica lor / VIDEO

13:36, 02.05.2024 - Razvan Fodor a publicat pe rețelele de socializare fotografii emoționante de la intoarcerea din Asia Express a Irinei Fodor. Filmarile pentru emisiunea de la Antena 1 s-au terminat, iar toata lumea s-a intors acasa. Iata cum au așteptat-o Razvan Fodor și fiica lor pe prezentatoarea TV!

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Primele imagini cu echipele in cursa din Asia Express - Drumul Zeilor. Cum au fost surprinși concurenții in aventura vieții lor

15:15, 23.03.2024 - Noua perechi de vedete au plecat in cea mai mare aventura din viața lor. Asia Express continua pe Drumu Zeilor cu 18 concurenți mai hotarați ca niciodata sa ajunga pana in etapa finala a competiției. Iata cum au fost surprinși aceștia in cursa.

Irina Fodor, primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7 . Cum a fost surprinsa prezentatoarea TV

16:30, 05.03.2024 - Irina Fodor a postat primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7. Prezentatoarea TV așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro.

Motivul pentru care Adi Nartea nu a mers la Asia Express impreuna cu soția lui. „Daca am nervi, niciodata nu o sa pot sa ii vars in lume”

15:05, 05.03.2024 - Adrian Nartea și actorul Cosmin Vijeu participa impreuna in urmatorul sezon Asia Express. Mulți s-au intrebat de ce actorul din Vlad nu a plecat impreuna cu soția lui, Alina, in cea mai dura provocare. Adrian explica de ce a luat o astfel de decizie.Adrian Nartea și Alina Ferinceac au fost permanent…

Au inceput filmarile pentru Asia Express 2024. Primele imagini din acest sezon postate de Irina Fodor: „Mai sunt și zile in care...” / FOTO

15:00, 05.03.2024 - Sambata, concurenții de la Asia Express 2024 au plecat la drum. De curand, au inceput filmarile pentru noul sezon, iar Irina Fodor a facut publice imagini de pe Drumul Zeilor. Cum au fost aceste zile pentru Irina Fodor de cand a ajuns la prima locație.


Ce parere ai despre aceasta stire?