Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BUCURIE mare pentru Jojo: a nascut! Cum se va numi fetița FOTO

Publicat:

, alias Jojo, a nascut astazi o fetița sanatoasa și a facut marele anunț pe o rețea de socializare. Tatal fetiței este actorul , cu care Jojo are o relație de mai mult timp. ”Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut si lumea a zambit primind-o in bratele sale. ?❤ […]

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Motivul pentru care Jojo nu ar accepta sa participe la Survivor All Stars. „Am tot respectul pentru cei care merg acolo”

16:06, 23.02.2024 - Catalina Grama (Jojo), in varsta de 42 de ani, a vorbit despre propunerea de a participa la Survivor Romania și a explicat ca deși fetita ei a sfatuit-o sa accepte provocarea, ea nu se vede in Republica Dominicana, pe un traseu atat de complicat.Catalina Grama a fost intrebata de fetița ei, Zora, de…

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?