Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beck Corlan: „Mesajul care îmbracă muzica noastră pornește din dorința de a deveni cât mai autentici“

Publicat:

Solista timișoreanca Beck Corlan, caștigatoarea premiului la secțiunea creație se pregatește sa revina in fața melomanilor cu un concert care va avea loc maine 18 septembrie, de la ora 19 in gradina de la . „Marea… am ascultat-o doar din poze anul acesta. Pentru noi a fost o experiența destul de […] : „Mesajul care imbraca muzica noastra pornește din dorința de a deveni cat mai autentici“ a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfanta și Marea zi Marți. Pomenirea celor zece fecioare din Sfanta Evanghelie

08:15, 30.04.2024 - Astazi, in ziua a doua din saptamana Sfintelor Patimiri, Hristos a dorit ca prin parabola celor zece fecioare, sa ne descopere importanța pregatirii fiecaruia dintre noi in vederea Judecații de Apoi. Mesajul central al acestei pilde este ca noi trebuie sa fim pregatiti din punct de vedere spiritual…

Marea muzica rusa sub bagheta maestrului Christian Badea

20:20, 08.04.2024 - In serile de joi, 11 aprilie  si vineri, 12 aprilie 2024, Christian Badea, prim-dirijor principal al Filarmonicii "George Enescu", revine la pupitrul orchestrei pentru a dirija un program ales din marele repertoriu rus. 

Ce urmeaza pentru naționala U21 » De ce urmatorul meci din preliminarii e abia peste 6 luni + Marea dorința a lui Pancu: „Macar o saptamana”

16:15, 26.03.2024 - Naționala U21 s-a impus la limita in Armenia, 1-0, un pas important al selecționatei lui Daniel Pancu in drumul spre EURO 2025. In contextul sistemului inedit de calificari, „tricolorii” mici vor mai juca abia in septembrie. Dupa ce a inceput teribil campania, cu o infrangere dureroasa suferita in Albania…

Mesajul lui Sven Goran Eriksson inainte de a deveni, pentru o seara, managerul lui Liverpool: „Am crezut ca este doar o gluma. Mereu am visat sa ajung aici!”

12:00, 23.03.2024 - Sven Goran Eriksson (76 de ani), fost antrenor suedez, va fi diseara pe banca tehnica a legendelor lui Liverpool intr-un meci cu legendele lui Ajax: „Faptul ca este și un meci caritabil il face și mai frumos. Va fi grozav”, a spus tehnicianul bolnav de cancer in stare terminala. Sven Goran Eriksson…

Cantareața Daiana Crețan combina muzica tradiționala cu micii și distracția in poienițele englezești. Ce afacere are!

14:05, 22.03.2024 - Daiana Crețan a dus odata cu muzica tradiționala bucovineana micii și multe alte preparate tradiționale in Londra. Solista de muzica populara originara din Suceava organizeaza caravane cu autobucatarii mobile in Marea Britanie. Stabilita de ani buni in Anglia, cantareața vine in ajutorul importantei…

Romanii din Spania vor avea dubla cetațenie: Marcel Ciolacu: Aceasta dorința va deveni curand realitate

16:31, 02.03.2024 - Acordarea dubei cetațenii pentru romanii care traiesc in Spania va deveni realitate „in curand”, susține premierul Marcel Ciolacu, in urma unei intalniri avute sambata cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

Doua zodii vor avea parte de succes fulminant in luna martie 2024. Marea dorința a nativilor se va indeplini

21:15, 23.02.2024 - Luna martie 2024 vine cu mult noroc pentru zodii. Doua zodii vor avea parte de succes fulminant in urmatoarea perioada. Astrele au pregatit multe surprize pentru acești nativi. Marea dorința a lor se va indeplini. Iata sfatul specialiștilor!

Americanii avertizeaza (degeaba) Israelul ca marea operațiune militara din sudul Fașiei Gaza poate provoca un „dezastru”

10:00, 09.02.2024 - Mesajul de forța al Americii catre Israel nu mai impresioneaza pe nimeni, pare doar o formula politicoasa prin care Administrația de la Washington vrea sa dovedeasca lumii ca, totuși, face ceva pentru a limita dezastrul umanitar din Gaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?