Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Iubitule, eu sunt geloasă?”. Continuarea te va amuza copios

Publicat:

Cuplurile au fost mereu un subiect abordat in bancuri, așa cum este și gluma de astazi. Și cum femeile sunt cunoscute pentru faptul ca uneori pot fi prea geloase, un barbat iși intreaba soția daca este genul de partenera posesiva. Continuarea te va amuza cu siguranța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Noul serial care apare la Pro TV. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma te vor amuza copios, cand incepe „Brigada Nimic”

14:25, 24.04.2024 - Conducerea Pro TV a anunțat, miercuri, 24 aprilie 2024, lansarea in viitorul apropiat a unui nou serial marcat de evenimente copioase. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt personajele din producția „Brigada Nimic”, care vor lupta mai mult sau mai puțin impotriva infracțiunilor. Cine sunt actorii…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: ”Cand ma aflam la bar, ma suna soția”. Continuarea glumei te va amuza

10:46, 14.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa ai o zi mult mai bine. Indiferent de locul in care te afli, cateva glume sunt perfecte pentru a destinde atmosfera și a face pe toata lumea sa rada.


Ce parere ai despre aceasta stire?