Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Balta Ialomiţei, paradisul care te scapă de stres. Minunile din inima Bărăganului, la o aruncătură de băţ de haosul cotidian

Publicat:

Aventura, relaxare si liniste. Acestea sunt avantajele unei distractii in aer liber, intr-o lume mirifica, un adevarat colt de rai in care isi gasesc refugiul specii de pasari si animale rare. O excursie binemeritata in aer liber pentru incarcarea bateriilor dupa o perioada  critica de izolare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in inima Baraganului! Unirea Slobozia, prima promovata in Liga 1

18:41, 25.04.2024 - Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 in deplasarea de la CS Mioveni, in etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și a promovat matematic in primul eșalon al fotbalului romanesc. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Purece, in prelungirile primei reprize, din penalty. Elevii lui Adi…

Lipa - Europeanul nu e concludent pentru Jocurile Olimpice, dar sportivii vor scapa de stres si emotii

15:50, 22.04.2024 - Presedinta Agentiei Nationale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipa, a declarat, luni, ca prima competitie majora a anului la canotaj, Campionatele Europene de la Szeged (Ungaria), nu e concludenta pentru Jocurile Olimpice, dar este importanta pentru ca sportivii au ocazia sa scape de stres si emotii inainte…

AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci.

13:10, 06.04.2024 - Austria servește drept un important centru pentru activitațile de spionaj rusesc in Europa. The post AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci. first appeared on Informatia Zilei .

Mario Iorgulescu spera sa fie liber. Cum ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”

23:26, 28.03.2024 - Mario Iorgulescu cere anularea condamnarii. Trebuia sa execute 13 ani și 8 luni de inchisoare, dar avocatul lui spera sa obțina o decizie in favoarea lui, pe motiv ca Mario Iorgulescu este bolnav.

Aventura unor turiști in inima Munților Șureanu. „Ne-am trezit la 300 de metri sub pamant” VIDEO

17:05, 23.03.2024 - Munții Șureanu ofera oaspeților sai o mulțime de locuri uimitoare. Aici sunt cetațile dacice din Hunedoara, sate pitorești ale pastorilor și numeroase peșteri spectaculoase. Munții pastreaza insa amprenta vechilor mine abandonate.

Cainii te scapa de stres și te ajuta sa te concentrezi

14:55, 15.03.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud a demonstrat ca petrecerea timpului cu cainii are efecte benefice semnificative asupra starii mentale a oamenilor. Contribuie la relaxare și la imbunatațirea concentrarii.

Power Couple Romania, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei doi

22:20, 12.03.2024 - Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache in ediția 17 din Power Couple Romania de pe 12 martie 2024. Haosul s-a dezlanțuit, iar tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime inca din primele minute ale probei „De la inima la inima”.

Performanța, daruire de sine și spirit de sacrificiu in inima Baraganului. Amalia Bellantoni și incercarea de a construi o lume noua

10:16, 09.03.2024 - Deși suntem din generații puțin diferite, pe Amalia Bellantoni am apreciat-o dintotdeanua. Prestația ei de la emisiunea-concurs „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus-o in atenția publicului.


Ce parere ai despre aceasta stire?