Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asistent medical român în Milano, atac dus la adresa autorităților italiene: "Iese corupția la iveală, sunt cozi la spitale, nu se fac suficiente teste”

Publicat:

este asistent medical in Milano, unde face deplasari la domiciile celor care nu se pot prezenta la spital pentru ingrijiri medicale. El este nemulțumit de felul in care autoritațile gestioneaza situațiadeja critica din Peninsula.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE: Autoritațile italiene au confirmat decesul unui roman

10:20, 10.04.2024 - Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritațile italiene au confirmat decesul unui cetațean roman in urma exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

20:50, 31.03.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

Ce om politic roman se vede la finalul carierei „langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor” la adresa lui / „Cand am fost in SUA, la Departamentul de Stat, le-am spus: Ba baieți, nu va jucați cu mine!”

19:06, 20.03.2024 - „U​itandu-ma puțin catre finalul carierei mele- care va fi oricum destul de departe- ma vad poate langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor despre realizarile pe care le-am facut pentru ei și pe o sa le fac in continuare”, a spus demnitarul roman la un podcast la care a fost invitat.

George Simion, acuzații grave: „Se incearca eliminarea AUR și scoaterea in afara legii!”

16:25, 18.03.2024 - Presedintele AUR, George Simion, afirma ca premierul Marcel Ciolacu a ''mintit cu nerusinare'', in cadrul unei emisiuni tv, cand a "reciclat" subiectul documentelor primite de la Ucraina si Moldova in ceea ce priveste interdictia sa de a intra in aceste doua state, sustinand ca presedintele PSD "face…

Designer roman, președintele juriului la un eveniment derulat la saptamana modei, de la Milano 

09:05, 04.03.2024 - Designer roman, președintele juriului la un eveniment derulat la saptamana modei, de la Milano  Continue reading Designer roman, președintele juriului la un eveniment derulat la saptamana modei, de la Milano  at Tabu.

Corupția este o amenințare directa la adresa democrației și securitații naționale (premier)

10:26, 29.02.2024 - Fenomenul corupției reprezinta o amenințare directa la adresa democrației și securitații naționale. La ședința Platformei Anticorupție, organizata la Ministerul Justiției, prim-ministrul Dorin Recean susține ca a declarat ca instituțiile responsabile de combaterea corupției trebuie sa acționeze cat…

Roman din Spania, acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Cum se apara tanarul in fața autoritaților / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Un roman din Spania este acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Tanarul de 27 de ani se apara in fața autoritaților. Iata ce a spus acesta, dupa ce s-a intamplat cumplita tragedie!

In ce relații a ramas Laurențiu Reghecampf cu fiicele Anamariei Prodan. Ce a scos la iveala despre Sarah Dumitrescu: „Ma doare”

16:11, 19.02.2024 - Laurențiu Reghecampf a vorbit, fara ezitare, despre cum se ințelege in prezent cu fiicele Anamariei Prodan. Antrenorul roman de fotbal a scos la iveala detalii neașteptate despre fiica cea mica a fostei soții, Sarah Dumitrescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?