Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important despre modificările la Legea Pensiilor

Publicat:

a prezidat reuniunea Consiliului Național Tripartit, convocata astazi, la , de ministrul Muncii și Justiției Sociale, , în calitate de vicepreședinte al CNT, potrivit unui comunicat remis realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important despre al doilea battle. Toți au amuțit cand au aflat tema probei

20:56, 23.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț important despre al doilea battle in ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Toți au amuțit cand au aflat tema probei. Concurenții și jurații vor trece printr-o provocare de zile mari.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in minivacanța de Paște. Prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai

09:45, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai. Iata cum va fi vremea in minivacanța de Paște.

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunț important pentru pensionari. Ce document trebuie dus la Casa de Pensii dupa primirea deciziei de recalculare

03:05, 22.02.2024 - Pensionarii vor fi chemați sa se prezinte cu un anumit document la sediile Caselor de Pensii, dupa recalcularea din luna septembrie. Noi directive se vor impune dupa aceasta reconfigurare, potrivit lui Marius Budai, fostul ministru al muncii. Ce documente trebuie sa prezinte pensionarii Conform afirmațiilor…

BNR, anunț important! Ratele romanilor la banci ar putea scadea

13:25, 21.02.2024 - Banca Naționala a Romaniei (BNR) a facut un anunț extrem de important pentru milioane de cetațeni din țara noastra! Ratele romanilor la banci ar putea scadea in perioada urmatoare. Iata ce a transmis BNR recent!

Pensii 2024. Bani mai mulți pentru pensionari prin noua formula de calcul! Anunț oficial

20:55, 19.02.2024 - Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a explicat care sunt principalele schimbari cu care vine noua lege a pensiilor.„In funcție de evoluția ratei inflației și in funcție de creșterea salariului mediu brut pe țara, formula va fi cea care va da procentul. Nu putem sa spunem acum care va fi inflația,…


Ce parere ai despre aceasta stire?