Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul de tenis care şi-a agresat SEXUAL elevele, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE

Publicat:

, in varsta de 51 de ani, si-a recunoscut faptele si a beneficiat de clementa din partea juriului, conformpresei americane, citata de ziare.com.

CITESTE SI Un fotbalist celebru risca PUSCARIA. "Am abuzat sexual un copil de 15 ANI"

Johnson era instructor la un club de tenis din nordul orasului Miami, iar in 2013 a comis prima infractiune. Dupa un antrenament intrerupt de ploaie, el si-a condus eleva de 14 ani acasa, a cerut voie sa mearga la toaleta, iar apoi a agresat-o sexual. Mama elevei a venit insa la timp acasa si a pus punct atacului.

Dupa ce Johnson a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fost diplomat american, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

17:15, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a actionat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justitie a numit una dintre cele mai ample si mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Mediafax . Victor Manuel Rocha, care a ocupat…

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?