Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angela Merkel propune inchiderea tuturor barurilor si restaurantelor

Publicat:

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa aiba miercuri, 28 octombrie, o reuniune cu sefii executivelor celor 16 landuri pentru a lua o decizie privind inchiderea tuturor barurilor si restaurantelor incepand din 4 noiembrie, masura menita sa incetineasca raspandirea COVID-19, transmite Reuters.

Potrivit proiectului de hotarare guvernamentala, consultat de cotidianul german Bild, restaurantele vor putea opera numai in regim de livrari pentru acasa, iar scolile si gradinitele vor ramane deschise.

Merkel a dorit ca sefii executivelor celor 16 landuri sa fie de acord cu inchiderea

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia condamna atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit ca și țara lor a fost vizata

14:35, 04.05.2024 - Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmand ca și ea a fost vizata, scrie Reuters. Polonia este alaturi de Germania și Republica Ceha in lumina atacurilor cibernetice asupra instituțiilor democratice și partidelor politice…

Republica Moldova se apropie de Germania: vicecancelarul Robert Habeck, intalnire cu premierul Dorin Recean

16:20, 18.04.2024 - Vicecancelarul federal german Robert Habeck a sosit joi la Kiev pentru o vizita axata pe atacurile rusesti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, ajutorul de urgenta si consolidarea economiei tarii aflate in razboi, relateaza Reuters, informeaza Agerpres.

Rușii se plang ca Germania va desfașura trupe de aparare in Lituania și spun ca decizia va „escalada tensiunile”

13:35, 08.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, s-a plans, luni, de posibilitatea desfașurarii de trupe germane pe teritoriul Lituaniei, spunand ca o astfel de acțiune ar duce la „escaladarea tensiunilor”, relateaza Reuters.

Germania le propune fermierilor „netezirea veniturilor” pentru a opri protestele

18:26, 20.03.2024 - ​Ministrul german al finantelor Christian Lindner a declarat miercuri ca vrea sa ii ajute pe fermieri sa plateasca taxe mai mici prin introducerea asa-numitei „neteziri a veniturilor”, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Compania Lufthansa anunța ca iși dorește sa accelereze negocierile cu sindicatul Verdi

04:35, 26.02.2024 - Compania aeriana Lufthansa a anunțat ca vrea sa accelereze negocierile cu sindicatul Verdi, informeaza Rador Radio Romania. Compania aeriana germana Lufthansa a anunțat ca vrea sa ajunga rapid la un acord salarial cu sindicatul Verdi pentru a evita noi greve ale personalului sau de la sol.Acțiunea…

Germania si Ucraina au semnat un acord de securitate bilateral „istoric”, insotit de un ajutor militar de peste un miliard de euro

17:26, 16.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz si presedintele ucrainean Volodimir Zelenski au semnat vineri un acord bilateral de securitate intre statele lor, insotit de un nou pachet de ajutor militar, transmit AFP si Reuters.

Vladimir Putin susține ca Rusia este aproape de a produce vaccinuri impotriva cancerului

20:40, 14.02.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, 14 februarie, ca oamenii de știința ruși sunt aproape de a dezvolta vaccinuri impotriva cancerului care ar putea fi disponibile in curand pentru pacienți, informeaza Reuters.Putin a spus, intr-o declarație televizata, ca "am ajuns foarte aproape de…


Ce parere ai despre aceasta stire?