Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tucaliuc, micuța contorsionistă în vârstă de 10 ani, va face show la ”Acces Direct”

Publicat:

Vineri dupa-amiaza platoul ”” va gazdui un show de contorsionism cu totul și cu totul spectaculos. , cunoscuta pentru abilitațile sale uluitoare de contorsionista, vine in emisiunea pentru un numar special, prin care vrea sa demonstreze ca este mai flexibila decat celebra Zlata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Un barbat, dat afara din casa, dupa ce s-a imbolnavit? Fratele Auricai, lasat sa zaca intr-un grajd: „Nu mi-a venit sa cred...”

19:10, 08.05.2024 - Aurica susține ca fratele ei, in varsta de 73 de ani, a ajuns sa doarma pe un pat, in curte, dupa ce a fost alungat din casa de soția lui. Femeia, ajunsa la o varsta respectabila, le-a spus și copiilor sa plece din locuința.

Acces Direct. Fiica Antoniei, rapita de tatal de 65 de ani! Tanara, apel disperat: „Eu am intrat in spital...” / VIDEO

17:10, 02.05.2024 - Antonia nu mai știe ce sa mai faca, dupa ce fiica ei de trei ani a fost rapita! Tanara a facut un apel disperat! Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct. Micuța ar fi fost luata de tatal de 65 de ani.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Un barbat și-a pierdut viața in cartierul Burdujeni dupa ce a fost lovit de o mașina

11:05, 04.03.2024 - Un barbat in varsta de 66 de ani și-a pierdut viața in dimineața zilei de luni dupa ce a fost lovit de o mașina. Accidentul mortal s-a produs in jurul orei 6.30, in apropiere de trecerea de pietoni de la Torino, din cartierul Burdujeni. Șoferul in varsta de 29 de ani, din Plopeni, care conducea un ...

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?