Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Trăinicia Guvernului, testată de PNRR şi rotaţia premierilor

Publicat:

Implementarea PNRR, care conditioneaza primirea de bani europeni de succesul reformelor asumate, dar si rotatia premierilor din 2023 vor fi punctele de cotitura ale guvernarii PSD-PNL, arata analiza specialistilor consultati de „Adevarul”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mizele intalnirii dintre Klaus Iohannis și Joe Biden ANALIZA

16:01, 08.05.2024 - Vizita lui Klaus Iohannis la Casa Alba, anunțata pe ultima suta de metri, aratǎ relația bunǎ dintre cele douǎ state si interesul in menținerea acestora, in actualul context de securitate globalǎ, spun analiștii consultați de Adevarul.

Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA

18:05, 04.05.2024 - Rusia a intensificat razboiul hibrid in Republica Moldova, schimband narativele agresiunii odata cu anunțul Chișinaului privind organizarea in toamna acestui an a referendumului pe tema aderarii la UE și a scrutinului prezidențial, susțin analiștii consultați de ,,Adevarul”.

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

Cum vrea Kremlinul sa compromita referendumul pe tema aderarii in Republica Moldova ANALIZA

22:50, 10.03.2024 - Gagauzia, o regiune prorusa din Rep. Moldova, ar putea sa refuze sa deschida secții de votare la referendumul pe tema aderarii la UE, afirma experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”. Demersul ar avea loc la solicitarea Kremlinului, care va folosi Gagauzia pentru destabilizarea țarii vecine.

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Cat de mare e riscul ca Rusia sa ciunteasca Republica Moldova. O profesoara romanca din SUA explica la ce sa ne așteptam

08:55, 24.02.2024 - Tensiunile au reaparut in Republica Moldova, unde exista unele semnale ca Transnistria ar putea solicita Moscovei alipirea la Federația Rusa. „Adevarul” a apelat la analiza Veronicai Anghel, profesor de Științe Politice la Universitatea Johns Hopkins, din SUA, și expert in analiza de risc.

Mircea Geoana incepe ofensiva pentru prezidențiale. Prima incercare de fisurare a PSD ANALIZA

06:05, 14.02.2024 - Trainicia PSD e testata de Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, neintrat oficial in cursa pentru prezidențiale, dar care se comporta ca un politician veritabil, vorbind despre ofertarea sa de catre PSD și atuurile sale, arata specialiștii consultați de „Adevarul“.


Ce parere ai despre aceasta stire?