Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Bunicul Luizei a primit un mesaj de pe telefonul fetei

Publicat:

a primit un mesaj de pe telefonul fetei. Totul s-a intamplat noaptea trecuta, cand pe telefonul bunicului Luizei a aparut mesajul acum pot fi contactata. Acesta este un mesaj automat care se transmite de pe telefoanele care redevin active catre cei care le-au apelat cand au fost inchise.

Citește și: Meteorologii vin cu VEȘTI bune pentru weekend - Vreme frumoasa, dar și ploi .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Alerta meteo: Incep ploile și vijeliile. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:45, 21.04.2024 - Ploile vor cuprinde toate regiunile pana luni, la ora 15.00, in acelasi interval fiind semnalate si intensificari temporare ale vantului in regiunile sudice si sud-estice, conform ANM. O avertizare Cod Galben de ninsori la altitudini de peste 1.500 de metri vizeaza Carpatii Meridionali si Carpatii de…

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Alerta ANM de vreme rea. Cod galben de viscol in mai multe județe din Romania

08:05, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis joi, 21 martie 2024, o alerta de vreme rea. Un cod galben de intensificari de vant și viscol a intrat in vigoare in primele ore ale zilei, vizand mai multe județe din țara. Ceața este, de asemenea, intensa, iar condițiile meteo favorizeaza apariția…

ANM prelungește alerta de vreme rea: S-a emis și cod portocaliu de ninsori in trei județe

10:35, 13.02.2024 - Meteorologii au prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu.Potrivit ANM, in intervalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?