Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alarmele aeriene din Ucraina se aud în România - anunț important al autorităților 

Publicat:

"In urma sesizarilor venite de la cetatenii din zona Sighetu Marmatiei, referitoare la sunetul alarmei aeriene auzit in ultimele zile, precizam ca acesta este generat de catre centrala de alarmare publica din orasul Ujgorod, Ucraina, care alarmeaza si regiunea Transcarpatia, aflata la frontiera cu Romania. Facem apel la calm, deoarece nu exista niciun pericol pentru cetatenii din Romania", a afirmat purtatorul de cuvant al ISU Maramures, . este situat in imediata vecinatate a granitei de stat romano-ucrainene.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Jens Stoltenberg face primul anunț, dupa ce a discutat cu Iohannis la telefon: Aliații sa caute atent!

21:55, 16.04.2024 - Secretarul general al NATO afirma, marti seara, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis, ca Romania este esentiala pentru apararea Flancului Estic al Aliantei si va continua sa sprijine Ucraina.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Reguli tot mai dure in Ucraina: Cetatenii intre 18 si 60 de ani nu au voie sa se apropie de granița cu Romania

11:20, 24.02.2024 - Cetatenii ucraineni cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, care pot fi recrutati pentru a participa la razboi, au interdictia de a se apropia la o distanta mai mica de cinci kilometri de frontiera cu Romania si Republica Moldova, potrivit unui ordin semnat de seful Serviciului de Stat de Frontiera…

Israel se intoarce in orașul care ii da fiori » Anunț oficial pentru barajul cu Islanda: caștigatoarea poate infrunta Romania

13:30, 22.02.2024 - Israel va juca la Budapesta impotriva Islandei, in barajul pentru calificarea la EURO 2024. Israelienii se intorc astfel in orașul in care au pierdut cu Romania, scor 1-2, in preliminariile EURO. Acel meci i-a calificat pe „tricolori” la turneul final și a scos Israelul din cursa pentru calificarea…

Ministerul Agriculturii susține ca nu a elaborat nicio licența de import pentru produsele din Ucraina in 2024

12:40, 21.02.2024 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu a eliberat anul acesta nicio licenta de import pentru produse cu provenienta Ucraina, potrivit legislatiei in vigoare, astfel ca pana in prezent nu au fost realizate importuri in Romania de cereale ucrainene, potrivit unui comunicat al Ministerului…

Anunț important pentru pescarii din Romania! Noi reguli

10:45, 13.02.2024 - Pescarii din Romania sunt in centrul atenției cu o serie de noi reguli ce urmeaza sa fie implementate in ceea ce privește practicarea pescuitului in Delta Dunarii. Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a facut public un anunț crucial referitor la schimbarile semnificative.


Ce parere ai despre aceasta stire?