Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident halucinant! Ce s-a întâmplat după ce CALUL a intrat prin parbrizul unui Daewoo

Publicat:

Un accident șocant s-a petrecut in Guaynabo, . Un șofer s-a trezit, in mers, cu un cal in mașina! Animalul intrase prin parbriz și, dupa impact, a incercat minute in șir sa se elibereze din capcana.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant: Pacient cu accident vascular, transferat cu elicopterul la Suceava, dupa ce a fost refuzat de 5 clinici

13:20, 05.05.2024 - Un pacient cu accident vascular a fost transferat cu elicopterul SMURD la Suceava, dupa ce a fost refuzat de 5 clinici. Practic, in tot Centrul Universitar Cluj nu s-a gasit o clinica unde sa fie operat, fie din lipsa de personal, fie de tehnica, potrivit presei locale.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

O persoana murit arsa intr-o mașina, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe o șosea din Alba

17:25, 17.02.2024 - Accident urmat de incendiu intre localitațile Cergaul Mare și Tau. Din informațiile preliminare, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident. In autoturism, posibil o persoana incarcerata. Intervine Garda de intervenție Blaj cu O ASAS și o EPA. La sosirea forțelor…

Doi raniti in urma unui accident intre un troleibuz si un autoturism

12:45, 16.02.2024 - Doua persoane au fost ranite si au fost transportate la spital, in urma unui accident care a avut loc, vineri, in Cluj-Napoca, intre un troleibuz si un autoturism, potrivit Agerpres. "Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, in urma cu putine momente, la un accident rutier…

Lino Golden, implicat intr-un accident rutier. Cum s-a intamplat totul: „O doamna...” / FOTO

13:20, 12.02.2024 - Lino Golden și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Concurentul de la Power Couple Romania – La bine și la greu a fost implicat intr-un accident rutier. Iata cum s-a intamplat totul!


Ce parere ai despre aceasta stire?