Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit saxofonistul Headley Bennett, un apropiat al celebrului Bob Marley

Publicat:

Muzicianul jamaican , colaborator apropiat al lui , care a asigurat partitura de saxofon de pe primul single lansat de legendarul interpret de reggae, intitulat &"&", a murit la vârsta de 85 de ani.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi suspecti in agresiunea impotriva unui apropiat al lui Navalnii la Vilnius, arestati in Polonia

12:50, 19.04.2024 - Presedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, a anuntat vineri ca doua persoane suspectate ca l-au atacat pe Leonid Volkov, un aliat apropiat al fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, in martie anul trecut la Vilnius, au fost arestate in Polonia, relateaza AFP.

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Colecție de arta decorativa de la moștenitorii celebrului Hotel Regal din Campulung Muscel, in licitație

11:15, 02.04.2024 - Am deschis expoziția dedicata urmatorului eveniment important al Casei de Licitații A 10 by Artmark – „Licitația de Interior”, cu obiecte de arta decorativa, multe dintre ele provenind din colecția familiei care a deținut Hotelul Regal din Campulung Muscel. Da, este vorba despre o destinație preferata…

Doliu in muzica. Cunoscutul artist a murit inaintea unui concert

17:10, 15.03.2024 - Chitaristul francez Sylvain Luc, un virtuos al jazzului de renume international, a decedat la virsta de 58 de ani, a anuntat conducerea Festivalului Paris Music, eveniment in cadrul caruia artistul ar fi trebuit sa cinte. Muzicianul era programat sa cinte joi seara,14 martie, un solo la „Cite de l'architecture…

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Tragediile de pe șoselele Romaniei. Peste 1500 de oameni au murit in accidente rutiere in 2023

18:50, 10.02.2024 - 1.545 de persoane au murit in accidente rutiere, anul trecut, cu 88 mai puține decat in anul precedent, se arata intr-un bilanț al activitații pe 2023, prezentat sambata de Benone-Marian Matei, inspector general al Poliției Romane.

Doi oameni au murit in urma unui incendiu intr-un apartament din Baia Mare

16:20, 09.02.2024 - Doua persoane au murit in urma unui incendiu care a cuprins vineri o locuința din Baia Mare.Doua persoane au murit intr-un incendiu care a cuprins vineri un apartament din Baia Mare, informeaza Inspectoratul pentru Situații de Urgența Maramureș, potrivit mediafax. Au intervenit doua echipaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?