Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 ani de închisoare cu excutare

Publicat:

Inca un succes pentru al Directiei Nationale Anticoruptie. a promuntat, la finele saptamanii trecute, solutia in cazul , acuzata ca a fraudat statul cu 13 milioane de euro in dosarul serelor oradene si .

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiul ucigaș, condamnat la 13 ani de inchisoare. Darius Lupaș și-a injunghiat mortal tatal, dupa o cearta

13:06, 07.05.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, marți, condamnarea la 13 ani de inchisoare a lui Dinu Darius Lupaș, barbatul acuzat ca și-a ucis tatal in urma unui conflict izbucnit intre cei doi in decembrie 2023.

Sorina Pintea, condamnata la inchisoare

12:56, 26.04.2024 - Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații, a fost condamnata la 3 ani și 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de luare de mita in forma continuata. Decizia aparține Tribunalului București și nu e definitiva, informeaza B1 TV. „In baza art. 396 alin. (2) C.proc.pen., cu retinerea…

Procurorii americani cer 3 ani de inchisoare pentru „CZ”, fondatorul Binance, dublu decat ar fi normal

10:36, 24.04.2024 - Procurorii americani care instrumenteaza dosarul impotriva lui Changpeng „CZ” Zhao, fondatorul celei mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, Binance, cer o pedeapsa de 36 de luni de inchisoare pentru acesta, relateaza Reuters.

Despagubirea primita de primarul care a dat Romania in judecata. A cerut 10 milioane de euro pentru doi ani de inchisoare

18:25, 18.04.2024 - In urma unei sentințe CEDO, instanța romaneasca l-a achitat pe edilul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, in dosarul „Mita la primarie”, iar acesta a dat Statul Roman pentru umilințele suferite și a fost despagubit.

Tribunalul Bihor: Trei persoane arestate preventiv pentru trafic de droguri

18:40, 02.03.2024 - Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, dupa ce procurorii au descoperit la perchezitii o cultura indoor de canabis, a informat, sambata, DIICOT, potrivit agerpres.ro. Potrivit unui comunicat de presa, miercuri si joi, procurorii Directiei de Investigare…

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Traficant din Oradea, un an de inchisoare dupa ce a vandut de 12 ori canabis unui colaborator al anchetatorilor

15:25, 21.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, miercuri, condamnarea la un an de inchisoare a unui oradean de 29 de ani, acuzat ca a vandut de nu mai puțin de 12 ori canabis unui colaborator autorizat al polițiștilor antidrog și procurorilor DIICOT Oradea.

Un muncitor italian și un zootehnist spaniol stabiliți in Bihor, condamnați la inchisoare pentru trafic de droguri

18:20, 15.02.2024 - Un cetațean italian, care locuiește fara forme legale in satul bihorean Leș, a fost condamnat, joi dimineața, de Tribunalul Bihor, la 2 ani și 10 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?