Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wow, mamocika: Putin dă pământ oricui doreşte!

Publicat:

1462572461 Fata din multinationala Mai in gluma, mai in serios, chiar se intampla lucrul acesta. Nici nu știm daca sa il trecem la seria “ce ii mai trece prin minte lui Vladimir Putin”. Presedintele rus a semnat luni o lege care, incepand cu 1 iunie, va imparți pamant pentru oricine doreste.

Recunosc ca &"multinaționala&" din mine a tresarit la cuvintele “pamânt&", “hectare&", etc., dar totul se poate numai cu o condiție… Cu conditia sa fii cetatean rus!

Dupa cum specifica ziarul german , conform proiectului de lege, statul va aloca…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

Cine este Izabela, manichiurista care face 2000 de lei pe zi! Are 20 de ani și e superba, ce comentarii primește pe internet: “Ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

17:45, 28.03.2024 - Meseria de manichiurista este la mare cautare printre tinerele care vor sa-și imbunatațeasca situația financiara. Unele fete din Romania fac cursuri specializate pentru a invața sa fie profesioniste in acest domeniu și pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din București,…

Cineva are sa vina…

22:36, 16.03.2024 - Da’ n-a venit. Am fost (invitata) la spectacolul ”Cineva are sa vina”, cu Ofelia Popii și Ciprian Scurtea, in regia semnata de Chris Simion-Mercurian la Arcub. Spectacolul a avut premiera in 2023, dar exista spectatori care inca il cauta, de vreme ce sala a fost plina. Sau poate oamenii cauta, la spectacolele…

O „tornada de foc”, un fenomen extrem de rar, a facut ravagii in Rusia

18:20, 04.03.2024 - O „tornada de foc”, un fenomen meteo rar, a facut ravagii intr-o comuna din Orientul Indepartat al Rusiei, in regiunea Primorie, in weekend, conform presei locale și imaginilor publicate pe rețelele sociale, relateaza The Moscow Times.

Șeful peisagiștilor timișoreni, critic la adresa administrației locale: „Au pus la pamant, rand pe rand, mai toți arborii de pe doua strazi”

17:10, 26.02.2024 - Președintele Filialei Teritoriale Vest a Asociației Peisagiștilor din Romania, Andrei Condoroș, critica dur administrația locala din Timișoara pentru neglijența fața de „plamanul verde” al orașului, copacii maturi. „Recunosc, nu sunt zilnic «in periplu» prin Timișoara, sa fiu la curent cu toate șantierele…

Muncitorii care au cea mai grea meserie din lume: „E ca o sauna, aburii ies din tine”

17:10, 12.02.2024 - O drona survoleaza un șantier naval acoperit de zapada din Orientul Indepartat al Rusiei, unde muncitorii muncesc la temperaturi sub zero grade pentru a intreține navele uriașe in timpul iernii aspre din Siberia.

Primele comentarii de la Washington pe tema schimbarilor de la conducerea armatei ucrainene

17:55, 09.02.2024 - Ulterior, in alocuțiunea de joi seara, Zelenski a oferit explicații pe tema inlocuirii de la varful armatei. Șeful statului ucrainen spune ca exista „un sentiment de stagnare” și ca este nevoie „de o abordare diferita”.


Ce parere ai despre aceasta stire?