Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tanar de 21 de ani, fara permis, a murit in mod tragic

Publicat:

Un tânar de 21 de ani, în noaptea de 1 spre 2 decembrie, în timp ce conducea un autoturism în afara localitații Vacareni, județul Tulcea, a pierdut controlul direcției și a parasit partea carosabila unde s-a rasturnat.
 
În urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto. Acesta nu poseda permis de conducere.

În continuare se efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurarilor producerii accidentului.
 

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Tanar baut, pozitiv la substanțe interzise, fara permis la volan prin Dej, urmarit cu poliția. „Cred ca mi-a pus cineva droguri in bautura!”

10:10, 30.03.2024 - In fața judecatorilor a ajuns cazul unui tanar, cercetat pentru conducerea sub influența bauturilor alcoolice sau a altor substanțe și fara permis. Intamplarea a avut loc pe 26 noiembrie 2022. In jurul orei 00.20, in timp ce se deplasa cu un autoturism pe str. 1 Mai din Dej, polițiștii i-au facut semn…

Un tanar de 18 ani a murit dupa ce s-a urcat fara permis pe o motocicleta și a fost lovit de un camion

19:55, 23.03.2024 - Un tanar de 18 ani a murit in urma unui accident care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Arad. Acesta conducea o motocicleta, deși nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

Un barbat fara permis a murit dupa ce a intrat cu mopedul intr-un pod de cale ferata

08:50, 17.03.2024 - Un barbat din comuna bistrițeana Magura Ilvei si-a pierdut viata, sambata, dupa ce s-a izbit cu mopedul pe care il conducea de stalpul unui pod de cale ferata, informeaza Agerpres. Barbatul de 33 de ani nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu era inregistrat. Accidentul…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…


Ce parere ai despre aceasta stire?