Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilot mort după ce un avion de luptă american s-a prăbuşit în Anglia

Publicat:

Un avion de tip F-18 apartinand Marinei americane s-a prabusit miercuri la Fens, o zona mlastinoasa din tinutul Cambridgeshire, in estul Angliei, transmite BBC News.

Echipaje ale serviciilor de urgenta se aflau la fata locului, pe terenul unei ferme din Redmere, langa Ely, in apropiere de hotarul cu Suffolk.
Pilotul american si-a pierdut viata.

O persoana necununoscuta a semnalat incidentul la ora locala 10.30 (12.30, ora Romaniei). 

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Zeci de migranți au trecut Canalul Manecii spre Anglia, in ciuda amenințarii cu expulzarea in Rwanda

16:55, 04.05.2024 - Zeci de migranți aflați in doua barci pneumatice au ajuns pe coasta sudica a Angliei, intr-o traversare a Canalului Manecii, dinspre Franța. O nava franceza a urmarit ambarcațiunile pana cand acestea au ajuns in apele engleze.

(video) Incendiu de proporții la Botanica, pe teritoriul unei fostei vinarii: Trei echipaje de pompieri lupta cu flacarile

14:35, 02.05.2024 - Un incendiu de proporții a izbucnit, astazi, la Botanica. Din imaginile postate pe Telegram se vede cum un nor dens de fum se ridica spre cer. Potrivit IGSU, flacarile au cuprins un butoi de dimensiuni mari, de pe teritoriul unei fostei vinarii de pe strada Grenoble.

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

La 18 ani, Kobbie Mainoo (Manchester United) a fost convocat in premiera la nationala Angliei

19:55, 19.03.2024 - Mijlocasul echipei Manchester United, Kobbie Mainoo (18 ani), a fost convocat pentru prima data in lotul Angliei de selectionerul Gareth Southgate. Convocat initial la echipa U21 a Angliei, tanarul Kobbie Mainoo s-a alaturat marti echipei de seniori. Jucatorul de 18 ani de la Manchester United a…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Navele de razboi americane doboara arme cu care nimeni nu s-a mai confruntat in lupta

17:55, 17.02.2024 - Navele de razboi ale Marinei americane din largul coastelor Yemenului se lupta cu rachetele balistice anti-nava Houthi, o arma periculoasa cu care nicio armata nu s-a confruntat vreodata in lupta pana de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?