Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE oferă 16 miliarde de euro pentru investiții strategice. România primește cei mai puțini bani

Publicat:

aloca fonduri de 16 miliarde de euro, suplimentate cu cinci miliarde de euro de la de Investiții, pentru dezvoltarea de proiecte strategice în țarile membre ale UE.

Banii sunt alocați în cadrul pentru Investiții Strategice ( for - EFSI), cunoscut și sub numele de .

Potrivit datelor prezentate, în aceste zile, de reprezentanți ai , țarile care beneficiaza în cea mai mare masura de finanțare EFSI sunt Spania, Portugalia, Finlanda, Estonia,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viitorul dezvoltarii Romaniei prin fonduri europene. De la aderare, PIB-ul Romaniei s-a triplat

09:20, 16.04.2024 - In Uniunea Europeana a inceput o mare dezbatere europeana despre viitorul și reforma Politicii de coeziune și a fondurlor europene dupa anul 2027. Ca europarlamentar al Romaniei voi fi o aparatoare a unei Politici de Coeziune care sa ramana instrumentul investițional cel mai puternic finanțat din bugetul…

Mecanismul economic la turație maxima – sar șuruburile din el

10:11, 26.03.2024 - Romania se confrunta in continuare cu probleme legate de conturile finantelor publice si ale balantei externe. Avertismentul vine de Comisia Europeana. Am fost puși pe o lista cu alte cinci state membre UE ale caror performanțe economice au fost luate la puricat: Cipru, Olanda, Slovacia, Spania si Suedia.…

Investiții publice record de peste 20 miliarde euro, in 2023

16:10, 25.03.2024 - Investițiile publice introduse de Guvernul PSD au atins, in 2023, o valoare record de 101 miliarde de lei, adica peste 20 de miliarde de euro. Pentru 2024, valoarea prognozata a acestora este de peste 120 de miliarde de lei de la bugetul național și din fonduri europene, ceea ce reprezinta echivalentul…

Banca Europeana de Investitii aproba o finantare de 5,5 miliarde euro pentru inovare, energie si educatie in mai multe state, inclusiv in Romania

11:55, 22.03.2024 - „Astazi, Consiliul de administratie al BEI a aprobat investitia pentru o gigafabrica inovatoare pentru baterii de masini electrice, echipamente pentru combaterea incendiilor forestiere din sudul Europei, constructia de scoli si finantare pentru a permite intreprinderilor mici si transportului local…

Romania, somata sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei Europene privind lucratorii sezonieri

15:00, 13.03.2024 - Comisia Europeana solicita Romaniei sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei privind lucratorii sezonieri, potrivit Agerpres. Comisia Europeana a initiat o procedura de constatare a neindeplinirii obligatiilor si a trimis scrisori catre Romania, Spania, Portugalia, Slovenia, Slovacia,…

Adina Valean anunța aprobarea unui ajutor de stat pentru TAROM de catre Comisia Europeana

21:15, 20.02.2024 - "Planurile s-au tot schimbat la TAROM. Acum, in cele din urma, pare a fi un proiect solid care nu ar mai suferi, sa spunem, pasi inapoi, dintr-un motiv sau altul, ceea ce inseamna ca in aceasta primavara speram sa existe o aprobare a ajutorului de stat. Din nou, ajutorul de stat fiind dat de Romania.…

Romanii au cele mai mari prețuri la energie din Uniunea Europeana. Raport cu date devastatoare

13:26, 18.02.2024 - Romania este fruntașa la prețurile pe care le platește la energie! Romanii primesc cele mai mari facturi la energie din toata Uniunea Europeana, iar cele mai afectate sunt companiile care au ajuns sa plateasca prețuri exorbitante. Potrivit unui raport realizat de Comisia Europeana companiile mijlocii…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?